in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Elamazi εις το επανειδήν!

Από το 2008 που δημιουργήσαμε το elamazi επίκεντρο ήταν τα παιδιά… τα δικά μας και όλα τα παιδιά του κόσμου. Δημιουργήθηκε για το ΜΑΖΙ, για την παρέα, για την συντροφιά, για το «σου κρατάω το χέρι σφιχτά».

Η χαρά μας για τον δυομισάχρονο Μαρίνο μας ήταν τόσο μεγάλη, που πυροδότησε το πάθος μας να του γνωρίσουμε τον κόσμο. Να ανοίξουμε πλατιά τον μικρόκοσμό μας και να δει νέα μέρη, νέες εικόνες, νέα χρώματα και μουσικές. Χωρίς να μείνουμε στο προφανές… θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη που νοιώθαμε, αλλά και τις εμπειρίες που αποκομίζαμε, μεγαλώνοντας μαζί του! Γιατί χωρίς το μοιράζομαι, χωρίς το μαζί, τι μένει; Έπειτα ήρθε και ο Μάριος μας και η αγάπη διπλασιάστηκε!

Το elamazi μου χάρισε απλόχερα γέλια, χαρές, αγάπη και νοιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό. Στόχος δεν ήταν η αυτοπροβολή. Ήμουν και είμαι μια εργαζόμενη μαμά – γονέας σαν όλους εσάς που με διαβάζατε, που απλά ήθελε να μοιραστεί τις εμπειρίες της, όσα είδε μέσα από τη λάμψη των ματιών των παιδιών της μετά από μια θεατρική παράσταση, από ένα φεστιβάλ, από ένα χώρο δημιουργικής απασχόλησης.

Και κάπως έτσι τα αγόρια, έφηβοι πια, άνθισαν και σήμερα είμαι διπλά χαρούμενη! Για τον κόπο, τον χρόνο, τα ξενύχτια, τα κλάματα κάποιες φορές να προλάβω να δημοσιεύσω εντυπώσεις, άρθρα, προτάσεις για το Σαββατοκύριακο και διαγωνισμούς για να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οικογενειακές εξόδους.

Γνώρισα ευτυχώς πολλούς γονείς με την ίδια τρέλα και αγάπη για τα παιδιά τους, είχαμε κοινό στόχο, δίναμε χώρο και χρόνο στα παιδιά μας. Επενδύαμε σε έναν καλύτερο κόσμο! Κάποιοι είναι φίλοι πια.

Γνώρισα και συνεργάστηκα με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, θαύμασα το ταλέντο τους και την εντιμότητα τους σε αυτό που παρουσίαζαν στο πιο απαιτητικό κοινό, τα παιδιά μας.

Αν κάτι θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τι σημαίνει το elamazi για εμένα, θα ήταν αυτές οι δυο φωτογραφίες!


Όμως η ζωή κάνει κύκλους… και ενίοτε οι κύκλοι κλείνουν.

Έτσι λοιπόν έφτασε η στιγμή που γράφω το τελευταίο άρθρο στο elamazi!

Ευγνώμων για όσα έζησα και σας μετέφερα, για όλες τις στιγμές που μας χάρισε το ΜΑΖΙ!

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, για αυτό είμαι γεμάτη!

Εις το επανειδήν!

Και ποιος ξέρει, κάπου κάπως κάποτε μπορεί να ξαναβρεθούμε…

Από καρδιάς,
Ελευθερία

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

5 Comments

Leave a Reply
  1. Στάθηκα τυχερή και σε γνώρισα, και ακόμα πιο τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου! Είσαι πραγματικά πολύτιμη και σου εύχομαι Καλή Δημιουργική Συνέχεια σε ό,τι και αν κάνεις!

  2. Σ ευχαριστούμε για τα υπέροχα άρθρα και τα μοναδικά “ταξίδια” που κάναμε μέσα από τις περιγραφές σου…Η συνεισφορά σου ήταν μοναδική και θα είναι αισθητή η παρουσία σου από την ομάδα του ΕΛΑΜΑΖΙ…Άνθρωποι σαν εσένα θα πλεύσουν ξανά και θα βρουν τη νέα Ιθάκη…γιατί η ζωή θέλει πάντα παρέα, αγάπη και χέρια σφιχτά…Εις το επανιδείν !!

  3. Ελευθερία μου, οι σχέσεις που έχουμε να αναπτύξει ομως δεν χανονται ποτε! Το ελαμαζι είναι πάντα ανοιχτο σε νεες ιδέες και πολλή αγάπη! Μπορεί η πανδημία να έφερε τα πάνω κάτω σε όλα στη ζωή μας, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε τι σημαίνει ομάδα και αναγνώριση! Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις!

  4. Αγαπημένη Ελευθερία. Γνωρίσαμε και ζήσαμε το elamazi από τα σπαργανα του, οταν ακόμη βάζαμε πινεζες στον ψηφιακά χαρτη της Αθηνας με τις παιδικές χαρές που είχαμε ανακαλύψει προκειμένου να μοιραστούμε την πληροφορια με άλλες οικογένειες. Μοιραστήκαμε μαζί εκδρομές παραστάσεις φεστιβαλ ταξίδια εμπειρίες γελια και κυρίως το μεγάλωμα των παιδιών μας. Σε ευχαριστούμε για την ενεργεια το χρόνο και το πάθος σου. Καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα σου. Θα σε ακολουθούμε.

  5. Χάρισες έναν υπέροχο κόσμο με αγάπη, δημιουργικότητα και αλήθεια σε αυτή τη διαδρομή. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά και ανυπομονούμε να δώσεις και εκεί το φωτεινό σου στίγμα. Είσαι μοναδική και ξεχωριστή μαμά, επαγγελματίας και κυρίως άνθρωπος. Θα σε ακολουθούμε σε ότι επιλέξεις και θα μαθαίνουμε από εσένα το ” πώς γίνεται ” !!! Αναμένουμε τη συνέχειά σου 🙏❤️

Αφήστε μια απάντηση

Ο αγαπημένος μας Ηλίας Καρελλάς στέλνει το μήνυμα του…

Στο Ίδρυμα Θεοχαράκη τα παιδιά παίζουν με τις τέχνες