in ,

Εκδρομή στη φοβερή Λίμνη Μπελέτσι

Τελικά τι θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος;

Απλά τα πράγματα…. μια μέρα “άδεια” από όλα – καθημερινή – και τελικά όλα του φαίνονται διαφορετικά, πιο όμορφα, πιο φωτεινά βρε παιδί μου. Αυτή την Τρίτη των Τριών Ιεραρχών μεγάλη η χάρη τους… δεν θα την αφήναμε να πάει χαμένη. Το σχέδιο υπηρχε στο μυαλό μας από το Σαββατοκύριακο και έτσι κανονίσαμε τα “διαδικαστικά” για να σκαρώσουμε οικογενειακή απόδραση.

Αλκυονίδες μέρες… ε δε φημιζόμαστε ότι καθόμαστε σπίτι γενικότερα. Έτσι γύρω στις 11.30π.μ  είμαστε στην πανέμορφη Λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στην Πάρνηθα.

Τελικά βρισκόμαστε σ’ αυτόν τον παράδεισο τόσο κοντά!

Μπάλες στα χέρια γιατί θυμόμαστε το γήπεδο μπασκετ που έχει, τα απαραίτητα φρούτα και νερό – δεν έχει τίποτα στην περιοχή- ξεκινήσαμε με βόλτα γύρω από τη λίμνη. Αναπνεύσαμε καθαρό αέρα, περπατήσαμε μέσα στα έλατα… υπέροχα χρώματα και μυρωδιές.

Λίγη δράση τη θέλαμε… και οι μπάλες έπρεπε να αξιοποιηθούν! Παίξαμε όλοι μαζί το μπασκετάκι μας… και αφού μας έβγαλαν νοκ ουτ, τα αγόρια συνέχισαν με ποδόσφαιρο (μμμ χρόνια το λέω πρέπει να πίνω απο το γάλα τους).

Τόσο παιχνίδι… πεινάσαμε κιόλας, οπότε αποφασίσαμε να πάμε στο Καταφύγιο Μπάφι που είναι ανοιχτό και τις καθημερινές. Ενημερωτικά, θέλετε γύρω στα 50′ από τη Λίμνη Μπελέτση για το καταφύγιο αλλά η διαδρομή!

Στο καταφύγιο είχε αρκετό κόσμο και λίγα πολύ λίγα χιονάκια.

Φυσικά θέα καταπληκτική!

Κάποιοι κρατούσαν αγωνιωδώς το μπίπερ περιμένοντας να χτυπήσει… και το φαγητό μας ήταν έτοιμο!

Χορτασμένοι απο φαγητό αλλά και παιχνίδι, γυρίσαμε απογευματάκι.

Ωραία μέρα… τελικά μια εκδρομή κάνει καλό σε όλους!

Γιώργος – Ελευθερία

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

23 Comments

Leave a Reply
      • Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Θα πάμε σίγουρα!!Έχω ακούσει ότι μπορεί να πετύχεις και κανένα ελαφάκι!!!Επίσης με αφορμη το post το συζητουσα με συνάδελφο που μένει κοντά και μου είπε ότι την ημέρα των Φώτων ρίχνουν το σταυρό στη λίμνη και είναι ωραία εμπειρία να πας (όχι να βουτήξεις ..να δεις!).. αν και έχει πολύ κόσμο!!!

  1. Έχουμε πάει και αισθανθήκαμε ακριβώς το ίδιο με σας, ένας παράδεισος τόσο κοντά μας. Μάλιστα όταν πήγαμε εμείς είχε καύσωνα στην Αθήνα. Να είστε πάντα καλά και να περνάτε ωραία!

  2. Να μια πολύ καλή ιδέα για κοντινή απόδραση που την είχα ξεχάσει! Πρέπει να την κάνουμε κι εμείς αυτή την υπέροχη βόλτα με την πρώτη ευκαιρία! Να είστε καλά που μας την θυμίσατε

Αφήστε μια απάντηση

Θέλετε Περισσότερη Ευτυχία στη Ζωή σας το 2018;

Σε μια… μέρα!!!