in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα! Δεν μου άρεσεΔεν μου άρεσε ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Ε cards: Φτιάξτε online τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες

Γράφει η Αγγελική Καλέμη

Φτιάξτε online τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Το ElaMazi σας δείχνει τον τρόπο, με 5 Δωρεάν Sites που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!

Αν δεν είστε από τους ρομαντικούς του γραμματόσημου και του ταχυδρόμου, αλλά θέλετε άμεσα, πρακτικά και ανέξοδα να αποστείλετε τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας, αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσάς…

Συγκεντρώσαμε τις πιο εύχρηστες αλλά και εντυπωσιακές ιστοσελίδες, με τις οποίες μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας μοναδικές ευχετήριες κάρτες.

Canva 

Πολύ γνωστό site, με άπειρες δυνατότητες και στη δωρεάν εκδοχή του. Σου δίνει έτοιμα templates τόσο για κάρτες, όσο και για social posts ,παρουσιάσεις, επιστολόχαρτα και άλλα. Αν ασχοληθείς, θα κολλήσεις και θα εκπλαγείς με το πόσες δυνατότητες έχεις ακόμα και σαν αρχάριος χρήστης. Επιπρόσθετα, μπορείς να ανακαλύψεις ιδέες και λύσεις και για άλλα digital εργαλεία που θα σου λύσουν τα χέρια. Τέλος, δίνει και free trial εκδοχή και της pro edition.

spark.adobe.com

Λίγο πιο εξεζητημένη πρόταση κατά τη γνώμη μου, ίσως για εξοικειωμένους χρήστες . Δημιουργείς περιεχόμενο, κάρτες σε διαφορετικά layout ενώ τα templates τους είναι ξεχωριστά και πολύ σύγχρονα.

smilebox

Πολυαγαπημένο για τα παιχνιδιάρικα του σχέδια αλλά και την ευκολία στη διαχείρισή του. Σε λίγα λεπτά, μπορείς να διαμορφώσεις προσωποποιημένες κάρτες με ήχο , κίνηση και φωτογραφία. Ένα διαδραστικό site με απίθανες ευκαιρίες, αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς.

Portable North Pole

Χριστουγεννιάτικη εφαρμογή, στα αγγλικά όπου ο Άγιος Βασίλης πρωταγωνιστεί. Προσωπικές ευχές και video , με εφέ και templates κατευθείαν από το Βόρειο Πόλο. Οι μικροί θα ενθουσιαστούν ενώ οι μεγάλοι σίγουρα θα χαμογελάσουν.

Merry Christmas Cards Gif / Android

Christmas Cards & Wallpaper  / iOS

Apps για κινητό που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις την κάρτα σου ακόμα και εν κινήσει… Χριστουγεννιάτικα μοτίβα έτοιμα για social post ή αποστολή τους με emails.

Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) 

Φέτος τα Χριστούγεννα στείλτε τις ευχές σας με ηλεκτρονικές Χριστουγεννιάτικες κάρτες και υποστηρίξτε χιλιάδες ανθρώπους σε ανάγκη. Για περισσότερα👉https://bit.ly/3pAfufj.

Τέλος, για όσους θέλουν μια πιο επαγγελματική λύση σας προτείνουμε την εταιρεία Think studio, ένα ανεξάρτητο γραφείο σχεδιασμού με έδρα την Αθήνα. Αναλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπων, εταιρικών ταυτοτήτων, εταιρικών προφίλ, φυλλαδίων, website και άλλων γραφικών εφαρμογών για τις ανάγκες των πελατών της.

Από Αγγελική Καλέμη

Είμαι η μαμά του Γιώργου (4 ετών) και του Θάνου (2 ετών), αλλιώς Αγγελική Καλέμη. Δεν σταματάμε οικογενειακώς να κινούμαστε και όταν θυμάμαι ότι είμαι και δημοσιογράφος, αρχίζω να γράφω για όσα ανακαλύπτουμε στο elamazi! Μεγαλώνω μαζί με τα παιδιά μου και είμαι έτοιμη να ζήσω μαζί τους νέες παιχνιδιάρικες εμπειρίες!!

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Κέρδισε μια οργανική κούκλα Rubens Barn Tummies από το mysunshine.gr

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες με την Σάσα!