in

Comedy Overdose στο Άλσος με την παρέα του Φισφή

Comedy Overdose!!! Κάψε το Σενάριο + Big Talk Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

2,5 ώρες κωμωδίας με 1 εισιτήριο

Για μια βραδιά μόνο στην σκηνή του Θεάτρου Άλσους, στο Πεδίον του Άρεως,  θα στηθεί μια υπερπαραγωγή κωμωδίας όπου ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σας προσφέρουν ότι έχουν και δεν έχουν για 2,5 ώρες με μόνο 1 εισιτήριο.

Τι εννοείτε όχι; Θα πεθάνουμε πάνω στη σκηνή για την πάρτη σας. Θα αυτοσχεδιάζουμε για 75 λεπτά και μετά θα κάνουμε άλλα 75 λεπτά ανούσιες συζητήσεις. Θα μιλάμε μέχρι να κάνει καταγγελία για θόρυβο ή έλλειψη ποιότητας κάποιος γείτονας. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ξέρετε πόση ώρα είναι αυτό; Κανείς δεν ξέρει. Παίζει να είμαστε εκεί 3 μέρες. Ξαναρωτάω είναι αυτό ένα καλό deal;

15 Σεπτεμβρίου Ώρα έναρξης: 21:00 Ώρα λήξης: Θα δούμε

Με τους :

Λάμπρο Φισφή

Δημήτρη Μακαλιά

Ζήση Ρούμπο

Γιάννη Σαρακατσάνη

Γιώργο Αγγελόπουλο

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK GROUP)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημέρα: Τρίτη 15/9/2020

Ώρα έναρξης : 21.00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30)

Διάρκεια παράστασης : 2 ½ ώρες

Είσοδος : από 10€

Προπώληση  στη www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου

Θέατρο ΑΛΣΟΣ : Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ: 210-8227471 & 210-8831487

Με λεωφορείο:

Γραμμή 224 στάση Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ) (120 μ)

Γραμμή 035 στάση Ευελπίδων (270μ)

Γραμμή 054 στάση Αγγελοπούλου

Γραμμή 022 στάση Πανελλήνιος (500 μ)

Με τρόλεϊ:

Γραμμή 2, 4, 5, 11, 15

Με τρένο (Ηλεκτρικό): Σταθμός Βικτωρίας (800 μ)

*Η είσοδος στον χώρο του θεάτρου, μετά την έναρξη της παράστασης, είναι δυνατή, αλλά δεν σας εξασφαλίζει τις ακριβείς θέσεις που έχετε προ-αγοράσει.

*Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.

*Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια των 2, 4, 6 θέσεων και τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

*Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν είδη bar (πχ ποτά ή αναψυκτικά) θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

*Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της παράστασης , οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση, τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη. Στο ταμείο του θεάτρου ΔΕΝ θα είναι δυνατή, οποιαδήποτε εκτύπωση εισιτηρίου.

*Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

Αφήστε μια απάντηση

“Ταρτούφος” και “Ερωτόκριτος” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Τεχνόπολη στις 17 Σεπτεμβρίου