Στείλε σε φίλους

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

CIAO AMORE…DALIDA. ΌΤΑΝ Η ΖΩΗ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

15 votes, average: 1,00 out of 1 (15 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

CIAO AMORE…DALIDA. ΌΤΑΝ Η ΖΩΗ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

Την τραγουδίστρια Δαλιδά την έμαθα από τη μητέρα μου που αισίως διάγει τα δεύτερα ήντα της. Χθες την συνόδεψα στο σινεμά και παρακολουθήσαμε την ταινία που βασίζεται στη ζωή της .
Γεννημένη στην κοσμοπολίτισσα Αίγυπτο το 1933, μεσουράνησε στο τραγούδι τη δεκαετία του ’60 και ’70 , μια αληθινή σταρ με 170.000.000 δίσκους σε πωλήσεις , τότε που ο κόσμος αγόραζε από το υστέρημά του μουσική . Πολύγλωσση και με μια φωνή ξεχωριστή γέμιζε τα στάδια με την πληθωρική της παρουσία.Όμως στην προσωπική της ζωή άτυχη , πήγαινε από την κούνια της χέρι- χέρι με την παρουσία του θανάτου.
Σε όσους από εσάς αρέσουν τα τραγούδια της θα τα απολαύσετε στην ταινία διαβάζοντας και τους συγκλονιστικούς στίχους τους . Για όσους δεν την γνωρίζουν αυτή είναι μια ευκαιρία να την ανακαλύψουν .
Αν και ο μέσος όρος ηλικίας χθες στην προβολή ήταν αρκετά μεγάλος , με χαρά διαπίστωσα πως και νεαροί εικοσιπεντάρηδες είχαν την περιέργια να γνωρίσουν τη Δαλιδά .
Φεύγοντας από την αίθουσα σίγουρα δεν θα νιώθετε χαρούμενοι ,γιατί η ζωή της ήταν τραγική . Ίσως νιώσετε πιο “γεμάτοι” όπως εγώ.

Στείλε σε φίλους

7 Σχόλια

  1. Υπέροχα τραγούδια από μια μαγευτική φωνή.Θέλω πάρα πολύ να δω την ταινία. Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις!

  2. τέλεια φωνή

  3. Αγαπημένη Dalida!!

  4. πολύ ενδιαφέρουσα!

  5. Είτε σου αρέσει είτε όχι η τραγουδίστρια, είτε την ξέρεις είτε όχι, σίγουρα καταλαβαίνει κανείς από την περιγραφή και απ’ όσα ακούγονται για την ταινία ότι θα δει ένα ποιοτικό που θυμίζει τον παλιό καλό κινηματογράφο ως δείγμα της έβδομης τέχνης και όχι ως ένα πολιτιστικό υποπροϊόν της βιομηχανίας του Hollywood, που στόχο έχει να γεμίσει ταμεία και που πια απευθύνεται στο ανήλικο κοινό κυρίως με όλες τις εμπορικές σαχλαμάρες. Ευτυχώς, τα πολύ παιδικά έργα έχουν κρατήσει ακόμη κάποια ποιότητα.

  6. Πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ζωή και -γιατί όχι- ταινία.

  7. πολύ ωραίο

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Χιονάτη στην Παραμυθοχώρα

Το Σάββατο 1/4/17 πήγαμε με την κόρη μου 2,5 ετών στην Παραμυθοχώρα (Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1 ΜΕΤΣ - Αθήνα...

Close