Στείλε σε φίλους

SITES & BLOGS

Βlog για την αγγλικη γλώσσα για τα παιδιά της 6ης Δημοτικού

1 vote, average: 1,00 out of 1 (1 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Βlog για την αγγλικη γλώσσα για τα παιδιά της 6ης Δημοτικού

http://blogs.sch.gr/efraimid/

Ελευθερία καλησπερα,
σου στέλνω ενα blog για την αγγλικη γλώσσα για τα παιδιά της 6ης Δημοτικού.Η μητέρα μου είναι στην συγγραφική ομάδα του Βιβλίου και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει τους εκπαιδευτικόυς της αγγλικης γλώσσας που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσουν το βιβλίο με ιδεες και λυσεις.
Φιλικά
Αρετή

Στείλε σε φίλους

7 Σχόλια

  1. Διαβασα οτι:Από το 2010 έχει ξεκινήσει, σε πειραματική βάση, η διδασκαλία της Αγγλικής στην Α΄και Β΄τάξη Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων. Η διδασκαλία γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής σε Πρώιμη ηλικία (ΠΕΑΠ).
    Εμεις ειμαστε μικρα ακομα αλλα δεν ειναι πολυ μικρα στη Α δημοτικου αφου ακομα δεν εχουν μαθει καλα την δικη μας γλωσσα?

    • Η κόρη μου φοιτά στη Β΄ Δημοτικού σε ολοήμερο σχολείο και κάνει αγγλικά για δεύτερη χρονιά φέτος. Η ύλη που μαθαίνουν είναι ελάχιστη. Στην πρώτη ούτε βιβλίο ούτε τετράδιο είχαν. Στην δευτέρα συμπληρώνουν φωτοτυπίες με την αγγλική αλφάβητο και ακούν τραγουδάκια στα αγγλικά. Δεν τα πιέζουν γιατί ακόμα δεν έχει δομηθεί στον εγκέφαλο η μητρική τους γλώσσα. Από την τρίτη δημοτικού αρχίζουν συστηματικά την διδασκαλία.

  2. Πόλύ καλό αλλά το παιδί μου είναι μικρό για τέτοιου είδους διδασκαλίες

  3. καλο αλλα για λιγο μεγαλυτερα παιδακια…

  4. θα το εχω υποψην μου για αργοτερα

  5. καλο αν και ειμαστε μικροι.

  6. ωραίο, όμως προσοχή στα διάφορα μπλογκς-και δεν μιλώ σε καμια περίπτωση για το συγκεκριμένο-που υποβαθμίζουν την ποιότητα πρωτοβουλιών όπως η συγκεκριμένη

Στείλε το σχόλιο σου