in ,

Αποκλειστικές προσφορές στο CLUB AGIA ANNA για τα μέλη του elamazi!

Προσφορές σε CABANAS/YURT/BUNGALOWS/ΞΕΝΩΝΕΣ

Μείνετε μαζί μας τον Ιούνιο και εμείς σας κάνουμε δώρο μέχρι και δύο νύχτες και με τιμές που ξεκινούν από 35 ευρώ!

  • Για τις ημερομηνίες 11-16/06/2017 μένουμε 5 νύχτες και το Club Agia Anna σας κάνει δώρο τις δύο! (κλικ εδώ για ΚΡΑΤΗΣΗ και ΤΙΜΕΣ)
  • Για τις ημερομηνίες 18-23/06/2017 μένουμε 5 νύχτες και το Club Agia Anna σας κάνει δώρο τη μία! (κλικ εδώ για ΚΡΑΤΗΣΗ και ΤΙΜΕΣ)

Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους δωματίων και βάση διαθεσιμότητας

Προσφορές σε σκηνή

Για διαμονή σε σκηνές προσφορά 25% για τις ημερομηνίες 05/06/2017-20/07/2017 και για ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε ΕΛΑΜΑΖΙ στο τελευταίο πεδίο “Παρατηρήσεις” για να σας γίνει η έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει για τους 100 πρώτους με ελάχιστο διαμονής 3 διανυκτερεύσεις, δε περιλαμβάνει τις extra χρεώσεις (πχ πακέτα διατροφής) ενώ δε μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πακέτα προσφοράς

Οι προσφορές στον αγαπημένο μας προορισμό θα συνεχιστούν και για αυτό, συνεχίστε να επισκέπτεστε το elamazi.gr!

 

Γιατί επιλέξαμε το CLUB AGIA ANNA για τις διακοπές μας…!

Όταν γίνεται λόγος για οικογενειακές διακοπές, τότε αυτόματα η σκέψη όλων πηγαίνει στον απόλυτο οικογενειακό τουριστικό προορισμό, το CLUB AGIA ANNA. (www.clubagiaanna.gr)

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Εύβοιας, στην παραλία Αγίας Άννας και επί 27 συναπτά έτη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε όλοι εμείς να απολαμβάνουμε ποιοτικές διακοπές σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους!

Και επειδή θεωρούμε χρέος μας να μεταφέρουμε και τη δική σας γνώμη σχετικά, αναζητήσαμε επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν το καλοκαίρι τους στο Club και τους υποβάλαμε σε «εξαντλητικές ερωτήσεις» με σκοπό να εκμαιεύσουμε τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή τους.

Συναντήσαμε το Κώστα, ενεργό μέλος της ομάδας του elamazi, οι απαντήσεις του οποίου ακολουθούν!

 

  1. Πώς μάθατε για το CLUB AGIA ANNA ?

Για το Club Αγία Άννα έμαθα από το διαδίκτυο. Ψάχνοντας, βρήκα την ηλεκτρονική διεύθυνση του και μπορώ να πω ότι με έκανε να το ψάξω παραπάνω. Ο καλύτερος τρόπος όμως για περισσότερες πληροφορίες είναι οι φίλοι και οι γνωστοί που το είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν. Η συντριπτική πλειοψηφία έκανε καλά σχόλια και μου το σύστησε ανεπιφύλακτα.

  1. Πόσες φορές έχετε κάνει τις οικογενειακές σας διακοπές εκεί ?

Έχουμε κάνει τις διακοπές μας δύο καλοκαίρια και μάλιστα συνεχόμενα, το 2015 και το 2016. Αν και περάσαμε πολύ καλά και τις δύο φορές, δεν θέλαμε να γίνει ρουτίνα και να το βαρεθούμε και φέτος δεν θα το επισκεφτούμε. Άλλωστε στην χώρα μας έχουμε πολλές επιλογές!

  1. Ποιος είναι ο βασικός λόγος που τον επιλέξατε και πάλι ?

Είμαστε από τους γονείς που επιλέγουμε και διαμορφώνουμε τις διακοπές μας με γνώμονα το παιδί. Το Club Αγία Άννα είναι φοβερό μέρος για παιδιά, μας το έδειξε ο πιο ειλικρινής κριτής, το ίδιο το παιδί! Επιπρόσθετα, τα πακέτα διατροφής σε συνδυασμό με το κόστος διαμονής, κάνουν τις διακοπές εκεί αρκετά προσιτές οικονομικά.

  1. Ποιο είδος διαμονής διαλέξατε? Τη σκηνή ή τα σπιτάκια ?

Έχει πολλές επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις και την “τσέπη”  της κάθε οικογένειας. Κατά την δική μας άποψη, τα πιο όμορφα είναι τα yurt. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε διαθέσιμα. Την πρώτη χρονιά μείναμε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια εκτός του Club Αγία Άννα. Όμορφα και κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Το αρνητικό ήταν ότι δεν πας με τα πόδια στο Club, οπότε κάθε μέρα κάναμε μια μικρή απόσταση με το αμάξι για τις παροχές του. Την δεύτερη χρονιά μείναμε σε bungalow. Φτάσαμε, παρκάραμε το αυτοκίνητο και το ξανακουνήσαμε τη μέρα που φύγαμε. Σημαντική λεπτομέρεια για όποιον έχει μικρά παιδιά που κάθε βόλτα είναι και μια μικρή μετακόμιση. Το δωμάτιο ήταν όμορφο και καθαρό με όλα τα απαραίτητα. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα ηλεκτρονικό ματάκι ή ένα γκαζάκι.

  1. Σε σχέση με την ηλικία του παιδιού σας τι επιλογές είχατε ως προς την απασχόλησή του καθ όλη την ημέρα ?

Η καλύτερη απασχόληση για τα παιδιά όλων των ηλικιών, είναι η θάλασσα. Πολύ κοντά και κυρίως καθαρή! Δυστυχώς λόγω της τοποθεσίας ίσως έχει πολύ αέρα άρα και μεγάλα κύματα. Τότε υπάρχει η εναλλακτική της παιδικής πισίνας που αναπληρώνει κατά κάποιο τρόπο την θάλασσα. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, υπάρχουν διαθέσιμες δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών. Από παιδότοπο και παιδικά παιχνίδια στην πισίνα για μικρότερες ηλικίες μέχρι την ομάδα διασκεδαστών που κρατάνε απασχολημένο το παιδί κυριολεκτικά ΟΛΗ μέρα! Συχνά έχει ακόμα και παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Οι δύο μικρές παιδικές χαρές και το γήπεδο μπάσκετ είναι επίσης εναλλακτικές επιλογές των παιδιών. Τα μεγαλύτερα παιδιά, το βράδυ έχουν και την επιλογή παρακολούθησεις παιδικής ταινίας.

  1. Ποιος είναι κατά τη γνώμη σας ο λόγος που το CLUB AGIA ANNA βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις οικογενειακών διακοπών ?

Είναι ψηλά γιατί συνδυάζει πολλές δραστηριότητες τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά όλων των ηλικιών. Όλα αυτά είναι σε φυσιολογικές τιμές για την εποχή. Και το σημαντικότερο όλων, είναι η καθαρή θάλασσα!

  1. Ποιο είναι το μεγαλύτερο ατού του χώρου ?

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι κάνεις τα πάντα σε έναν ελεγχόμενο αλλά όχι κλειστό χώρο, χωρίς την χρήση αυτοκινήτου.

  1. Θα μας μεταφέρετε με δυο-τρεις λέξεις την εμπειρία σας στο CLUB AGIA ANNA ?

Με τρεις λέξεις… Ήρεμες οικογενειακές διακοπές!

 

 

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

16 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Διασκέδαση στο Playmobil Fun Park!!!

Είδαμε τους Πειρατές της Καραϊβικής