Στείλε σε φίλους

ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

“ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ” του Σεραφείμ Χατζηηλιάδη από τις Εκδόσεις Εντύποις

5 votes, average: 1,00 out of 1 (5 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

“ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ” του Σεραφείμ Χατζηηλιάδη από τις Εκδόσεις Εντύποις

Σας έχει μιλήσει ποτέ κανείς για μια λέξη σπουδαία; Ναι μια λέξη σπουδαία όπως η αποδοχή; Τo ξέρετε ότι η αποδοχή είναι ένα όνειρο; Είναι ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων και κάποιων πλασμάτων που ζουν στον πλανήτη μας ή και λίγο πιο μακριά ,στην σφαίρα της φαντασίας. Είναι ένα όνειρο της Ευτέρπης της ελεφαντίνας που θέλησε να γίνει μπαλαρίνα.

Η Αποδοχή είναι ένας κρυφός πόθος της Αίγλης της γοργόνας του αιθέρα που ήταν ανάπηρη. Ο Ευάνθης το ελάφι που δεν έβγαλε ποτέ δικά του κέρατα μας δίδαξε τι σημαίνει να είσαι μοναδικά αποδεκτός. Τι είναι τελικά η αποδοχή; Είναι η κόρη που ισορροπεί μεταξύ του πατέρα Φόβου και της μητέρας Νόρμας. Και έχει να μας μάθει πολλά. Πρώτα για τον ίδιο μας τον εαυτό κ έπειτα για όλους τους άλλους γύρω μας. Και μην ξεχνάτε αγαπώ σημαίνει αποδέχομαι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Εκδόσεις Εντύποις

Στείλε σε φίλους

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ…

  2. Κάθε φορά που διαβάζω το βιβλίο με την κόρη μου βρίσκουμε και κάτι διαφορετικό να μας εντυπωσιάσει! Ο συγγραφέας, λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, με γλώσσα καυστική, όπως μιλάνε τα παιδιά, μόνο που τα νοήματα που παιρνάει, και ο τρόπος που εξηγεί και αναλύει την κάθε κατάσταση είναι άμεσος και προσιτός για όλες τις ηλικίες.
    Σπουδαίο βιβλίο που πολλοί θα πρέπει να διαβάσουν!

Στείλε το σχόλιο σου