in

6ο μικρό Παρίσι των Αθηνών 4- 14 Οκτωβρίου

Το 6ο μικρό Παρίσι των Αθηνών είναι ήδη καθ’ οδόν!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 14 Οκτωβρίου 2018 και η χαρτογράφησή του περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή του κέντρου, από την πλατεία Ομονοίας μέχρι τους σταθμούς Λαρίσης & Πελοποννήσου, το Μεταξουργείο, τον Άγιο Παύλο και την πλατεία Βικτωρίας, όπου πολλοί δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα και αποτελούν εδώ και χρόνια σημεία συνάντησης του αθηναϊκού αστικού πολιτισμού και της ελληνικής λαϊκής παράδοσης με τις κουλτούρες των μεταναστών, των ταξιδιωτών και των επισκεπτών.

Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι:

«Μάης του ’68. Πενήντα χρόνια μετά…» (Mai 1968. Cinquante ans après…)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΕΜΠΤΗ 4.10

18:00 ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, Hotel Wyndham Grand Athens
18:00 Έκθεση Αρχειακής Αφίσας από το Μάη του ‘68

19:00 Χορωδία του Δήμου Αθηναίων

19:30 Theatro Theama

20:00 Athens Big Band

22:00 “Scarlet Nights”, Ακροβάτης, Ψαρρών 26 & Μαιζώνος, Μεταξουργείο

22:00 Manouchedrome Trio feat. Alina Sapranidou, BeeRaki, Ψηλορείτη 6, Σταθμός Λαρίσης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10

51ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ακομινάτου 40 10:30 – 12:00

Το χαρτί με το χαμόγελο που ήθελε να γίνει βιβλίο

Από το Κινητό Εργαστήρι Εικαστικών

Μικροί καλλιτέχνες από 7 έως 17 ετών προσκαλούνται σε μια ιδέα δημιουργικής δράσης της εθελόντριας ζωγράφου Βασιλικής Σπύρου. Ζωγραφικές απεικονίσεις και κολάζ θα γίνουν οι σελίδες που θα διαβαστούν και θα ταξιδέψουν από χέρι σε χέρι.

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Δομοκού 2 12:00 -14:00

Η πόλη μέσα από τη ματιά των παιδιών

Από τον Παιδικό Σταθμό-Νηπιαγωγείο “Καραμέλα”

Εικαστική κατασκευή

Γονείς και παιδιά θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα φτιάξουν την ιδανική τους πόλη από ανακυκλώσιμο υλικό. Πώς γεφυρώνεται άραγε η απόσταση ανάμεσα στον κόσμο των ενηλίκων και των παιδιών; Το έργο αυτό θα υλοποιηθεί με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα κ. Κατάκαλου Δημήτρη και των νηπιαγωγών: Αναμουρλόγλου Μαρία, Πάτσου Νάνσυ, Άχμετ Σάρα, Νανά Αντώνη και Μακρή Λίτσα.

Μουσικο-δημιουργίες

Τα παιδιά θα ζωντανέψουν την ιδανική τους πόλη επιλέγοντας και ντύνοντας την με ήχους, με τη βοήθεια του μουσικού Σαϊβανίδη Κωνσταντίνου και της νηπιαγωγού Πανάγου Κούλας.

Διαδραστικό εργαστήριο φωτογραφίας

Με τη βοήθεια των ψηφιακών μέσων τα παιδιά θα επέμβουν εικαστικά σε σημεία της πόλης και θα δημιουργήσουν τη δική τους πραγματικότητα με τη βοήθεια της εικαστικού Παπαδοπούλου Έλενας και των νηπιαγωγών Καμάρα Ελένης, Φώτου Κλεοπάτρας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10

Εργαστήρι Πολιτισμού – Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού

Αλκαμένους 11β, Μετρό Σταθμός Λαρίσης 17:30 – 19:30

Ιστορίες για ατρόμητα παιδιά

Το Εργαστήρι Πολιτισμού θα υποδεχθεί στη βιβλιοθήκη του παιδιά και γονείς. Θα διαβάσουμε τα βιβλία «Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες», (Εκδόσεις Ψυχογιός) και «Ιστορίες για ατρόμητα κορίτσια» (εκδόσεις Παπαδόπουλος), θα μιλήσουμε για τα Δικαιώματα του Παιδιού και θα φτιάξουμε τα δικά μας επιτραπέζια παιχνίδια.

Για παιδιά από 6 έως 12 χρονών.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 88 46 590 και στο

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10

54ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Μιχαήλ Βόδα 9 11:00 – 12:00

Οι ακροβάτες των ονείρων

Η αφηγήτρια Καλλιόπη Λιαδή θα μοιραστεί παραμύθια με πινέλα, λουλούδια και μικρές ουτοπίες.

Παραδοσιακά και λογοτεχνικά παραμύθια από όλο τον κόσμο με ήρωες που ανατρέπουν τα δεδομένα και δεν παύουν να ονειρεύονται. Οι περισσότεροι ζωγραφίζουν, αγαπούν τη φύση και ακροβατούν ανάμεσα στον κόσμο των ονείρων τους και τον κόσμο που τους έλαχε να βρεθούν και με τη στάση τους προσπαθούν να αλλάξουν, αναδεικνύοντας συνθήματα και ιδέες που συνδέθηκαν με το Μάη του ’68. Η αφήγηση διανθίζεται με μέρη τραγουδιών που η αφηγήτρια ερμηνευει a capela και αποτελούν το συνδετικό κρίκο των παραμυθιών.

*Ο τίτλος της ενότητας είναι εμπνευσμένος από το σύνθημα του Μάη του ’68 «Ο επαναστάτης είναι ένας ακροβάτης του ονείρου».

Για παιδιά από 7 χρονών και άνω.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εθνικό Ωδείο, Μάγερ 18, πλατεία Βάθη

Ώρες λειτουργίας: 17:00-21:00

Ζωγραφική, Γλυπτική, Φωτογραφία

Ομαδική έκθεση: “La beauté urbaine du 68 Mai”

Επιμέλεια: Αγγελική Μπάρα, Ειρήνη-Θεοδώρα Πρωίου, Στέλλα Φασούλα

Εγκαίνια: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 18:30

«Διαβάστε λιγότερο, ζήστε περισσότερο, να είστε ρεαλιστές και να κατακτάτε το αδύνατο, γιατί η κοινή κουλτούρα είναι η αντιστροφή της ζωής και η επανάσταση απαραίτητη».

– Η ποίηση των δρόμων μετά το Μάιο του ’68

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Α.Αναστασίου, Ε.Ανδρίτση, Κ.Βερούτης, Έ.Βιδάλη, Θ.Γαλάτος, Γ.Γιγουρτάκης, Ε.Θωμοπούλου, Α.Καρατζά, Ε.Κεχαγιά, Π.Κόγια, Α.Μαντζούκα, Ε.Μπάνου, Λ.Πιτσά, Β.Σαμουηλίδου, Ά.Τσούτσικας

Και οι φωτογράφοι της ομάδας Instantane Photo Group: Π.Βελονάκη, Γ.Γκίτσας, Μ.Κουτσούμπα, Ε.Κουφοπούλου, Β.Λιάτου, Μ.Λώλος, Μ.Μασούρας, Δ.Παπαδάκος, Φ.Παππάς, Β.Ταμβάκος, Β.Τασούλα, Χ.Τζαβάρα, Φ.Χρήστου

Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια

Ώρες λειτουργίας: 18:00-22:00

Ζωγραφική, Γλυπτική, Φωτογραφία

Ομαδική έκθεση: «Απόγειο και κρίση μιας επανάστασης, υπό το φως των χρωμάτων»

Επιμέλεια: Λία Κουτελιέρη

Εγκαίνια: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 19:30

Ο Μάης του 1968 αν και ήταν μια αντιφατική εξέγερση κι όχι ένα ομοιογενές κίνημα κατόρθωσε να λάβει παγκόσμια διάσταση. Είχε τέσσερις βασικές πτυχές και άπειρες προεκτάσεις: Φοιτητικό κίνημα, εργατική απεργία, αναζήτηση μιας νέας πολιτικής ιδεολογίας, ελευθεριακός Μάης και μαξιμαλισμός των ηθών. Η εξέγερση αυτή γεννήθηκε σε τόπους που έγιναν παγκόσμια σύμβολα επανάστασης. Το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης για τους φοιτητές, τα εργοστάσια Renault και Riencourt για τους εργάτες, το θέατρο Odeon και η Σχολή Καλών Τεχνών για τους καλλιτέχνες. Μια εξέγερση που ξεκίνησε για διαφορετικούς λόγους και είχε διαφορετικούς απολογισμούς, αλλά στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η δύναμη των συμβόλων. Σφυροδρέπανα, κόκκινες σημαίες, υψωμένες γροθιές, φουγάρα εργοστασίων, με παράλληλες λεκτικές συγκρούσεις μαρξιστών και μαοϊστών. Η ομαδική έκθεση που πραγματοποιείται στον πολυχώρο Αγγέλων Βήμα αναδεικνύει τη δύναμη των συμβόλων, που κατόρθωσαν να μετατρέψουν, έστω για λίγο, τις ατομικές αναζητήσεις σε συλλογικές δράσεις για την απαίτηση μιας νέας πολιτικής ιδεολογίας, που θα δημιουργούσε τις συνθήκες για τη γέννηση ενός πολιτικού φορέα, όπου η λαϊκή τάξη θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Λ.Αγάθου, Δ.Αδάμης, Σ.Ασημάκη, Γ.Δενδρινός, Θ.Καλαϊτζίδης, Κ. Κουλλιά, Λ.Κουτελιέρη, Σ.Μητσάκου, Α.Μπάρα, Γ.Παπαβασιλείου, Μ.Παπαβασιλείου, Κ.Παπαθεοδώρου, Μ.Ροβίθη, Ε.Σγουρού, Τ.Σέμψη, Χ.Σ.Σημαντήρα, Μ.Σούλιος, Ν.Τσιμιτάκης, Μ.Τσιόρα, Ι.Τσούμας

Τυπογράφος, Κοδράτου 18, Σταθμός Μετρό Μεταξουργείο

Ώρες λειτουργίας: 17:00-21:00

Αφίσες, πλακάτ, έργα τέχνης, εγκαταστάσεις, φωτογραφίες

Ομαδική έκθεση: «Πολυπλοκότητα»

Επιμέλεια: Ειρήνη-Μαρία Νανούρη

Εγκαίνια: Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 19:00

Η κοινή θεματική του Μάη του ‘68 ενώνει μία σειρά από διαφορετικές μορφές έκφρασης έχοντας ως κινητήρια δύναμη την ανάγκη για εξωστρέφεια. Αυτή η ανάγκη που γεννιέται από τη χρόνια εσωστρέφεια οδηγεί νομοτελειακά σε κάποιου είδους επανάσταση.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κ.Βλαχόπουλος, Ε.Καλαποθάκου, Μ.Λιάκου, Χ.Σ.Σημαντήρα, Η.Σκουλάξινου

Τα ταμπλό με τις προκηρύξεις ανήκουν στην ιδιωτική συλλογή του κυρίου Νίκου Θεοδοσίου, σκηνοθέτη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί workshop σε συνεργασία με τη Phoenix Art Gallery and Residency, που γιορτάζει το πνεύμα της επανάστασης του Μάη του ‘68, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον αμοιβαίο θαυμασμό και τις συμμαχίες που υπήρχαν μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας. Υπεύθυνοι: Dimitri Yin, Christina Makri

Match Point Cafe-Bistrot, Αινιάνος 1, ΗΣΑΠ Βικτώρια

Ώρες λειτουργίας: 17:00-21:00

Ζωγραφική, Γλυπτική, Φωτογραφία

Ομαδική έκθεση: «Η Φαντασία στην Εξουσία» “Sous les paves la plage”

Επιμέλεια: Άννα Τσαμκόσογλου, κείμενα:Τάσος Παπαδόπουλος, οργάνωση: Νικολέττα Διαμαντάκου

Εγκαίνια: Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 20:00

Η Άννα Τσαμκόσογλου με την καλλιτεχνική ομάδα της Φλώρινας και τη συμμετοχή της Ιουλίας Λαδογιάννη.

Πέρασαν πενήντα χρόνια από το Μάη που πυροδότησε την κοινωνική έκρηξη σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Θα έλεγε κανείς πως είχε δοθεί ένα ταυτόχρονο παγκόσμιο σύνθημα: Οι νέοι αμφισβήτησαν τις αξίες, τα ήθη, τις αρχές και τη δομή του συστήματος και συντάραξαν συθέμελα τον κόσμο, απαιτώντας εδώ και τώρα την ανατροπή. «Κάτω από το λιθόστρωτο, η παραλία!», ήταν ένα από τα βασικά συνθήματα των φοιτητών που ξήλωναν τις κυβικές πέτρες από το οδόστρωμα γύρω από τη Σορβόννη για να τις πετάξουν ενάντια στους αστυνομικούς. Μια φανταστική, ουτοπική παραλία, σ’ ένα πραγματικό δυστοπικό κόσμο που είχε ξοφλήσει, που είχε προδώσει τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή και χρειαζόταν επειγόντως την παρέμβαση του φαντασιακού. Αυτήν την «παραλία» στο αστικό τοπίο επιχειρούν να ανακαλύψουν οι εικαστικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Μ.Αυλωνίτου , Γ.Καναβού , Λ.Καρούσος, Μ.Κουζούνη, Θ.Λαουτάρη, Σ.Μανιατάκη, Β.Μπούρμα, Α.Ξένιος, Σ.Ξυνέλη, Χ.Παναγιωτίδου, Γ.Περδικάρη, Ε.Ραγκούση, Κ.Στουμπιάδης, Ν.Τόπακας, Α.Τσαμκόσογλου

Και οι φωτογράφοι: Λ.Θεόδωρου, Α.Μπουλουξή,Τ. Νικολοπούλου, Γ.Παντελάκης

ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 4.10

ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 18:00

Wyndham Grand Athens έναντι πλατείας Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο Βλέπε Έναρξη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10

Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων 19:30

Πλατεία Αγίου Παύλου

Η ιστορική μπάντα του Δήμου Αθηναίων σε μια ιδιαίτερη καθιστική συναυλία.

Circus Arts Entertainment 20:30

Πλατεία Αγίου Παύλου

Οι Circus Arts Entertainment σας προσκαλούν σε ένα οπτικό παιχνίδι κίνησης που μαγεύει τις αισθήσεις με ισορροπιστικά και show με φωτιές που κόβουν την ανάσα. Performers: Γιώργος Λούκας – Noe Gutierrez – Angeliki Tsani

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10

Παιδικός διαγωνισμός FreeStyle Football 18:30 – 20:00

Πλατεία Αγίου Παύλου

Επίδοξοι ποδοσφαιριστές επιδεικνύουν τις δυνατότητες τους στο καλλιτεχνικό ποδόσφαιρο δρόμου και διαγωνίζονται σε δύο κατηγορίες: Κάτω των 10 ετών και 10 έως 15 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής μία ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού.

Deva – Circus show 20:00

Πλατεία Αγίου Παύλου

Μια παράσταση τσίρκο που εμπεριέχει εντυπωσιακά νούμερα με φλεγόμενα σχοινιά, κοντάρια, φωτεινά αντικείμενα που προβάλλουν εικόνες και κρυστάλλινες σφαίρες που κυλάνε πάνω στο σώμα. Ο DEVA σε ένα one man show που θα σας καταπλήξει και θα σας ταξιδέψει στο μαγικό του κόσμο.

Performer: Αντώνης Πασβάντης

Outdoor Swing Party με τους Rhythm Hoppers 21:00

Πεζόδρομος Κρήτης

Tο Μικρό Παρίσι των Αθηνών και η ομάδα Swing χορών, Rhythm Hoppers ζωντανεύουν την πλατεία Αγίου Παύλου, στον πεζόδρομο Κρήτης 22, με Swing μουσική των 30’s – 40’s και σας προσκαλούν για χορό.

Ελάτε να χορέψετε μαζί μας σε μια από τις πιο ατμοσφαιρικές πλατείες της πόλης μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10

Η ΜΟΝΜΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΙΖΩΝΟΣ

Πεζόδρομος Μαιζώνος – Πλατεία Βάθης

Ζωγράφοι στη Μονμάρτρη 11:00 – 13:00

Οι ζωγράφοι του δρόμου σχεδιάζουν τη Μονμάρτρη και τον κόσμο της.

Καλλιτέχνες: Αναστασία Ρούσσου, Βασιλική Σπύρου, Αγγελική Μπάρα, Βίκυ Σαμουηλίδου, Μενέλαος Τούκας, Σοφία Γκίκα, Παναγιώτα Λευκαδίτη, Εύη Αθανασίου

Οι ιστορίες μας / Nos Histoires από την Βασιλική Σπύρου

Μια εικαστική performance με αξίες την ευγένεια, το σεβασμό, την αναζήτηση της εξέλιξης και της ομορφιάς, προσκαλεί τους περαστικούς της αθηναϊκής Μονμάρτρης να «συγγράψουν» τις δικές τους ιστορίες και να δώσουν το πινέλο στον επόμενο.

Oμάδα Teatro – Theama 11:00 – 13:00

Συμμετέχει η ομάδα “Teatro – Theama”, δημιουργώντας διαδραστικά δρώμενα και happenings.

Ελάτε να βαφτούμε! – Face painting από τη Νάγια Κομκοτού 11:30

Στις φατσούλες μας απάνω… χρώματα, πινέλα και μπογιές… χρυσόσκονες απλές ή μαγικές.. μάτια, μάγουλα και μύτη να γεμίσουν παραμύθι! Μια και δυο, πινέλο στο νερό, λίγη μπογιά στην άκρη και κοίτα ξαφνικά πώς γέμισε η Αθήνα πλάσματα μαγικά, υπερήρωες, νεράιδες και ζώα μυθικά!

Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων 12:00

Η μπάντα κρουστών του Quilombo 12:30

Ένα πολυπληθές σύνολο από εν κινήσει κρουστούς, που χορεύουν σε ρυθμούς Samba (Batucada και Samba Reggae), μια μίξη βραζιλιάνικου, αφρικάνικου, κουβανέζικου και φυσικά reggae ρυθμού, προσφέροντας ένα εκρηκτικό οπτικό-ακουστικό υπερθέαμα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10

Athens Big Band 20:00

Πλατεία Αγίου Παύλου

Η κορυφαία jazz ορχήστρα στην Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες του παγκόσμιου jazz και swing ρεπερτορίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10

Πολύγλωσση Ενηλικίωση 12:00 – 13:00

51ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών – Πεζόδρομος Αγίου Παύλου

H δράση με την οποία συμμετέχει το “μικρό Παρίσι των Αθηνών” στο θεσμό “Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα του βιβλίου”. Μια σκυταλοδρομία περιπάτου και ανάγνωσης, με σκυτάλη ένα βιβλίο το οποίο περνά από τη μία γενιά στην άλλη για να καταλήξει στα παραδοσιακά καφενεία της πλατείας Αγίου Παύλου. Οι αναγνώσεις γίνονται σε πολλές διαφορετικές γλώσσες που ομιλούνται στην περιοχή όπου εξελίσσεται το φεστιβάλ “μικρό Παρίσι των Αθηνών”. Ένα πολυπολιτισμικό ταξίδι φιλαναγνωσίας από την παιδική ως την τρίτη ηλικία.

Παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Μ. Καλομοίρης 13:30

Πεζόδρομος Αγίου Παύλου

Διδασκαλία-Διεύθυνση: Ελπίδα Παουλίνο

Πιάνο: Νίκος Ντεκούλης

Oμάδα Teatro – Theama 20:00

Πλατεία Αγίου Παύλου

Οι ξυλοπόδαροι ακροβάτες της ομάδας “Teatro – Theama” του Νίκου Μάκκα δημιουργούν διαδραστικά δρώμενα και happenings.

Sous les pavés, la plage – Acrodance 20:30

Πλατεία Αγίου Παύλου

Η ομάδα του AcrOdance ταξιδεύει ξανά στο Μικρό Παρίσι…Ταξίδι στο χρόνο.. η ποίηση είναι στο δρόμο. Ο επαναστάτης είναι ένας ακροβάτης του ονείρου… που το Σ’ αγαπώ… το λέει με πέτρες. Ταξίδι, λοιπόν, στο χρόνο.. στα κύματα και τα συνθήματα..

Χορογραφία – Σκηνοθεσία: Ομηρίδη Άννα

Performers: Ακρίδας Λουκάς, Βαβανός Γιώργος, Δέλτα Αναστασία, Θεοφιλάκου Αδαμαντία, Κουμπής Δημήτρης, Λεονταρίτου Κατερίνα, Μαραγκουδάκης Άρης, Ομηρίδη Άννα, Παπαϊωάννου Γιασεμή, Χρυσικάκη Μαριλίζα

Circus Arts Entertainment 20:45

Πλατεία Αγίου Παύλου

Βλέπε Παρασκευή 5.10

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10

Υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας 11:00 – 13:00

Wyndham Grand Athens έναντι πλατείας Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο

Zωγράφοι του δρόμου εν δράσει. Δημιουργούν πορτρέτα και εκθέτουν τα έργα τους, όπως και οι φωτογράφοι του αθηναϊκού καλλιτεχνικού δικτύου. Γύρω τους λουλούδια, υπό τους ήχους του παραδοσιακού γαλλικού βαλς, όπως στη γνήσια Παρισινή Μονμάρτρη.

ΛΗΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 19:00

Wyndham Grand Athens έναντι πλατείας Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο

Λεπτομέρειες για το ΟΛΟ το πρόγραμμα εδώ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Σχόλια

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0