Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

5 χρόνος τουρίστας στην Αθήνα!!!!!!!

16 votes, average: 1,00 out of 1 (16 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

5 χρόνος τουρίστας στην Αθήνα!!!!!!!

Την Τετάρτη οι εκπαιδευτικοί είχαν εκλογές, οπότε αδράξουμε την ευκαιρία για βόλτα! Αποφασίσαμε με τον 5,5 χρόνων γιο μου να κάνουμε τους Τουρίστες!!!

Πήραμε λοιπόν ηλεκτρικό και μετρό και κατεβήκαμε Σύνταγμα! Εκεί μπήκαμε στο διώροφο λεωφορείο για να κάνουμε βόλτα στο κέντρο της πόλης! Η διαδρομή διαρκεί 1,5 ώρα, μπορείς να κατέβεις σε όποια στάση θέλεις και ανά μισάωρο περνάει πάλι λεωφορείο και μπορείς να συνεχίσεις…πολύ ωραίο για τους τουρίστες!!!

Εμείς αποφασίσαμε πως θα κάνουμε ολόκληρη την βόλτα και αν μετά θέλουμε θα πάμε να κάνουμε στάση σε όποιο αξιοθέατο θέλουμε!!!! Φυσικά είχε κίνηση και καθυστερήσεις, αλλά επειδή είμαστε Τουρίστες και κάναμε βόλτα δεν μας ένοιαζε! Ξέχασα να αναφέρω πως μας δόθηκαν ακουστικά και χάρτης και όταν ήμασταν μπροστά σε κάποιο αξιοθέατο μας έλεγε την ιστορία του, την υπόλοιπη ώρα έπαιζε συρτάκι!

Φοβερή εμπειρία.. ο μικρός ενθουσιάστηκε και θέλει να ξαναπάμε!
Να σημειώσω πως υπάρχουν συνολικά τρεις εταιρείες (λεωφορεία κίτρινα, μπλε και κόκκινα), εμείς χρησιμοποιήσαμε την κίτρινη!
Πλάκα έχει να είσαι τουρίστας στην πόλη σου και σίγουρα θα το κάνουμε αν πάμε και σε ταξίδι εξωτερικού!

Στείλε σε φίλους

10 Σχόλια

 1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Κι εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα με την κόρη μου. Έχει πλάκα να κάνουμε τους τουρίστες !! Εκτιμάμαι έτσι περισσότερο την ιστορία μας!

 2. Πολύ ωραία η ιδέα σας..

 3. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και για να σας βγει πιο οικονομικα,μπορειτε μεσω προσφορων απο διαφορα σαιτ να αγορασετε κουπονια…ΑΞΙΖΕΙ

 4. Πολύ ωραία ιδέα!! Κι εμείς θέλαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκε… Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.

 5. Εντυπωσιακή βόλτα

 6. Θέλω να πάμε και εμείς

 7. Πολύ ωραία βόλτα!!!

 8. Ωραία ιδέα, ιδιαίτερα με καλοκαιρία!

 9. Πολύ ωραία ιδέα! Πόσο κοστίζει το εισιτήριο;

  • όπως αναφέρανε υπάρχει κουπόνι στο internet μέσω regroup. εγώ πήρα 8,5 € για ενήλικα για τη βόλτα στο κέντρο ..έχει όμως και μεγαλύτερες βόλτες..μίλησα με μια κοπέλα στο τηλέφωνο και μου είπε για τον μικρό 5,5 να μην πληρώσω εισιτήριο, αλλά για ποιο μεγάλα παιδάκια χρειάζεται.

Στείλε το σχόλιο σου