Στείλε σε φίλους

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«16η Γιορτή Παραμυθιού – Βραβεία Αίσωπος 2017» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (4/6)

10 votes, average: 1,00 out of 1 (10 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

«16η Γιορτή Παραμυθιού – Βραβεία Αίσωπος 2017» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (4/6)

 

Η στιγμή για τη 16η Γιορτή Παραμυθιού – Βραβεία Αίσωπος 2017 έφθασε. Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος θα γίνει η 16η Γιορτή Παραμυθιού που παρουσιάζει η πολυαγαπημένη μας κα Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στη γιορτή θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αίσωπος 2017 στα 10 Παιδιά που διακρίθηκαν για το παραμύθι τους που έγραψαν!

Μετά την Απονομή των Βραβείων Θα ακολουθήσει η Θεατρική Παράσταση «Με τα Μάτια της Ψυχής» σε σκηνοθεσία της κας Κάρμεν Ρουγγέρη .

Η παράσταση είναι βασισμένη στο παραμύθι που έγραψε ο  Ιωάννης Παπαργυρίου, Μαθητής της Δ’ Δημοτικού στα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία. Ο Ιώαννης Παπαργυρίου εμπνεύστηκε το παραμύθι του από την αφορμή που έδωσε στον 16ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού ο συγγραφέας κος Σπύρος Γιαννακόπουλος!

Ο 16ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παραμυθιού kidsfun.gr ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος. Πάνω από 20.000 παιδιά από 250 σχολεία έγραψαν το παραμύθι τους και μας έδειξαν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η φαντασία τους.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS πιστεύοντας ότι τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργία, αναπτύσσονται και μαθαίνουν, στηρίζει και φέτος το Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr, δίνοντας αφορμές στα παιδιά  να δημιουργήσουν!

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 210 6136300. ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Στείλε σε φίλους

Εγώ είμαι η Ελευθερία.. μαμά του Μαρίνου (8 ετών) & του Μάριου (5 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές! θέλουμε να μάθουμε νέα μέρη, να μοιραστούμε νέες εμπειρίες, να γνωρίσουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

5 Σχόλια

  1. Υπέροχη γιορτή.

  2. μπράβο στα παιδιά!!!

  3. τέλεια γιορτή

  4. Πολύ ενδιαφέρον!

  5. Πολύ καλή κίνηση με την παράσταση που έγραψε μαθητής!

Στείλε το σχόλιο σου

Read previous post:
«Athens Comedy Festival στο Gazarte» γιατί …και οι γονείς έχουμε ψυχή!

Διάβασα για το Athens Comedy Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Gazarte το τριήμερο 19-21 Μαΐου και θέλησα να ενημερώσω όποιον...

Close