Κυριακή πρωί στο Θησείο και με την πρόσκληση που μας εξασφάλισε το Έλα Μαζί βαδίζουμε για το θέατρο Ήβη να δούμε το Χρυσό Αρισμαρί της Κέλλυς Σταμουλάκη, η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης.
Πρόκειται για ένα έργο γεμάτο νοήματα, που άνετα κατά τη γνώμη μας μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά από πέντε ετών και πάνω. Η φιλία, το θάρρος, η αγάπη για τους γονείς, η επιμονή να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, το καλό και το κακό που συγκρούονται, η φιλαργυρία και η πονηριά αλλά και η αρετή, η δοκιμασία και ο εξαναγκασμός μας να αλλάξουμε τα ελαττώματά μας σε προτερήματα αφού μετανοήσουμε ειλικρινά για τα λάθη μας, ο αγνός έρωτας είναι μόνο μερικά από τα νοήματα της παράστασης που δίνονται με τρόπο εύληπτο και ευχάριστο στα παιδιά.
Τα κοστούμια της παράστασης εξαιρετικά, η μουσική του Λ. Μαχαιρίτσα επί σκηνής με τόσα μουσικά όργανα, η φωνή των ηθοποιών που τραγουδούν πολύ συχνά και το ταλέντο του Μαυρίκιου Μαυρικίου, που συντονίζει μουσικά όλη την παράσταση μας έκαναν όλα τρομερή εντύπωση.
Οι ηθοποιοί όλοι πολύ καλοί αλλά θα ξεχωρίσουμε φυσικά τον Τάσο Χαλκιά γιατί τον αγαπάμε και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη φήμη του.
Πραγματικά, ενώ, έχουμε δει κι άλλες δουλειές της κας Σταμουλάκη, θεωρούμε ότι αυτή ήταν η καλύτερή της!
Στο τέλος οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν με μεγάλη προθυμία μαζί με τα παιδάκια μας, τα οποία δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να συμμετέχουν στην παράσταση προτρέποντας τους ηθοποιούς να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι,πραγματικά το ζούσαν.
Τέλος, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι προειδοποίησαν με πολύ ευχάριστο και χιουμοριστικό τρόπο τους θεατές να μην τρώνε, να μην έχουν ανοιχτά κινητά και τα τοιαύτα. Το έκαναν τόσο ευχάριστα, που συμμορφώθηκαν όλοι καθόλη τη διάρκεια της παράστασης.
Ευχαριστούμε πολύ το Έλα Μαζί για την ευκαιρία που μας δίνει να παρακολουθούμε τόσο ποιοτικές παραστάσεις.
in ΠΗΓΑΜΕ
Πραγματικά ο λ ό χ ρ υ σ ο το Αρισμαρί!!!

3 Comments
Leave a ReplyΑφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Τελεια
Ωραία.
Πολύ ωραια ακούγεται,μακάρι να τα καταφέρω να παω τα πιτσιρίκια μου. Ευχαριστούμε.