in ,

Φθινοπωρινή εξόρμηση στο “outdventure” Club Αγία Άννα!

Και να’ σου ξαφνικά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου μας βρήκε σε μέρη γνώριμα, το Club Αγία Άννα!

20160930_183445

Για πρώτη χρονιά θα είναι ανοιχτό όλα τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου για “outventure” εμπειρίες.

Φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα προς βραδάκι, αφού είχαμε τελειώσει όλοι τις δουλείες μας και τα του σχολείου. Ω ναι μέσα στο σκοτάδι εμφανίστηκε η είσοδος του club, τόσο γνώριμη μα συνάμα και τόσο διαφορετική. Διαφορετική γιατί πλέον ήταν πολύυυυυυυυυυ πιο ήσυχα, με λιγότερη κίνηση, λιγότερο κόσμο.

Μα όταν βγήκαμε από το αυτοκίνητο, λίγο η νυχτερινή ευωδιά του δάσους αλλά και το στιγμιαίο βλέμμα στον έναστρο ουρανό… όλα έγιναν πιο χαλαρά, πιο ταξιδιάρικα, πιο ελεύθερα!

Με συντοπτικές διαδικασίες πήραμε κλειδιά και ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων… Σάββατο πρωί κατάβαση φαραγγιού …. με μια μικρή επιφλαξη καθώς προτείνεται για παιδιά άνω των 8 ετών και ο Μαριάκος είναι 7! Αλλά θα το συζητάγαμε το πρωί με τους υπεύθυνους της Trekking Hellas, γιατί έπρεπε να βιαστούμε… ξεκινούσε η παιδική ταινία…

Μα σε αυτό το club Αγία  Άννα  σχεδόν πάντα τρέχουμε να προλάβουμε ένα πρόγραμμα ή μια ταινία (με την καλή έννοια πάντα 😉 γιατί απλά τα παιδιά δεν θέλουν να χάσουν τίποτα. Να μαστε ξανά στην αίθουσα έτοιμοι για την ταινία (τα minion!!!) και να’ σου η έκπληξη καθώς βρεθήκαμε με φίλους που είχαμε πολύ μα πολύ καιρό να δούμε και είμασταν παρέα στην Β.Εύβοια, όπου να το κανονίζαμε δύσκολα θα βρίσκαμε ημερομηνία που θα βόλευε και τις 2 οικογένειες.

Τι σου είναι οι συμπτώσεις βρε παιδί μου…

Ένα όμορφο ηλιόλουστο ΠΟΥ – ΣΟΥ – ΚΟΥ μόλις ξεκίνησε.

Πρωινό ξύπνημα… σημειώστε 6.30! Κάποιος δεν ήθελε να χάσει τη μέρα…. ευτυχώς πείσθηκε να μείνει λιιιιγο παραπάνω στο κρεβάτι του και έτσι με κόπο και πολλά λογάκια: 8 ώρα έγερσις Σαββάτου!

Έτοιμοι για εξερεύνηση!

20161001_091510

Καλό πρωινό και φυσικά παιχνίδι στην αίθουσα

20161002_103241

αλλά και στο κάστρο!

20161002_110406

Τα σχέδια άλλαξαν καθώς φαράγγι με 4χρονο, 6χρονο και 7 χρονο δεν κατέβαινες… οπότε για να είμασταν και οι δυο οικογένειες παρέα μια ήταν η ασφαλέστερα περιπετειώδης λύση: Πικ – νικ στους Καταρράκτες Δρυμόνα

20161001_130214

ε ναι παρέλειψα και μπανάκι (μα δε κρυώνουν τα παιδιά μας;;;;)!

20161001_132046

και αφού απολαύσαμε το πικ – νικ μας στην φύση ακούγοντας μοναχά τα πουλάκια και τον μικρούλι καταρράκτη… γυρίσαμε στη βάση μας στο Club γιατί είχαμε ζεσταθεί πολύ και μια τεράστια πισίνα μας …. γκουχ γκουχ τους περίμενε!

20161002_133521

Ναι ναι δεν κρυώνανε…. βέβαια έμεινα λίγο μέσα αλλά δεν πτοήθηκαν. Είχαμε εναλλαγές, πινκ-πονγκ , παιχνίδι στο κάστρο, ποδηλατάδα και φυσικά μπαλίτσα. Γιατί ΠΑΝΤου υπάρχει μια μπάλα.

20161001_104049

Το βράδυ μετά την ταινία φυσικά και ανάψαμε φωτιά και τραγουδήσαμε μικροί μεγάλοι και ήταν πραγματικά ωραία. Φυσικά και κρυώναμε λιγουλάκι… δεν ήταν πια καλοκαιράκι αλλά νοιώθαμε ζωντανοί και χαρούμενοι!

20161001_221155

Περιτό να αναφέρουμε ότι το βράδυ ίσα που πρόλαβαν να ακουμπήσουν τα κεφαλάκια τους στο μαξιλάρι να πούμε καληνύχτα και μετά … ήρθε ο Μορφέας!

Η Κυριακή κύλησε με μπανάκι (παιδιών μην μπερδέυεστε) στη πισίνα αφού που θα τη ξαναείχαν μόνο για αυτά σχεδόν σε αποκλειστικότητα. Και μετά βόλτα από την αγαπημένη Λίμνη Ευβοία… η επιστροφή είχε ήδη αρχίσει.

20161002_133203

Εμείς έχουμε γνωρίσει το Καλοκαιρινό, Ανοιξιάτικο και πλέον Φθινοπωρινό Club Αγία Άννα και πάντα γυρνάμε με γεμάτες μπαταρίες και ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη γιατί το προσωπικό και όλη φυσικά η ομάδα animation κάνουν τη διαφορά και το πρόσημο είναι πάντα θετικό.

Έχουμε γράψει στο κοντέρ πολλέεεεςςςςςςς ανέμελες οικογενειακές στιγμές και συνεχίζουμε…

Στο επανειδείν!

Γιώργος – Ελευθερία

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Σχόλια

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0