in

Υπέροχα ξεκίνησαν οι “Μέρες Elamazi”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με ηλιόλουστο καιρό ξεκίνησαν οι μέρες elamazi στο αγαπημένο μας Παίξε Γέλασε!

Παίξαμε, γελάσαμε, πλέξαμε (!) ήρθαμε mazi γονείς παιδιά σε μια Κυριακάτικη χαλαρή συνάντηση!

Είχαμε εκεί την ομάδα του Παίξε Γέλασε έτοιμη να μας εξυπηρετήσει 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

αλλά και να κάνει παρέα με τα παιδιά μια ταΐστρα  για τα πουλιά. Την πήραμε σπίτι, βάλαμε το φαγάκι και πήρε τη θέση της στο μπαλκόνι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια χαρά τα πήγαμε για πρώτη φορά με την ανταλλαγή βιβλίων. Θυμηθείτε στις επόμενες συναντήσεις “Φέρε το βιβλίο σου mazi!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η γλυκιά παραμυθού Σάσα Βούλγαρη για άλλη μια φορά δίπλα μας, μας είπε παραμύθια με τον Ιβάν που κέρδισε την αγάπη της βασιλοπούλας Βασιλικής και έγινε ο νέος τσάρος… διώχνοντας μια για πάντα το κακό τσάρο. Και άλλα είπε αλλά δε τα λέμε… να έρθετε στην μεθεπόμενη  “Μέρα Elamazi” στη Μαγεμένη Πυξίδα, το  Σάββατο 5/11!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σειρά μετά είχε η Αέρινη Πόλη με το εργαστήρι επικοινωνίας & ενσυναίσθησης για γονείς και παιδιά “Περπατώντας με τα παπούτσια σου!”

Στόχος η διασκέδαση των παιδιών, ο οποίος και επιτευχθεί! 

Έπαιξαν και έμαθαν νέους τρόπους επικοινωνίας, μέσα από την ενσυναίσθηση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όση ώρα τα παιδάκια μας, ήταν στο εργαστήριο της Αέρινης Πόλης, εμείς οι μαμάδες μάθαμε να πλέκουμε με τα δάχτυλα και ήταν εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Και ενώ αρχικά αρκετές μαμάδες το είδαν επιφυλακτικά, μετά ήρθαν και όλες μαζί φτιάξαμε υπέροχα κασκόλ – κολιέ. Η κα Μαρία, που μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της στο Knitwear Stories, μας έδειξε το πως και το γιατί… ήταν πολύ μεταδοτική και το “πιάσαμε” αμέσως το νόημα. Ευχαριστούμε κα Μαρία είσασταν εξαιρετική και πoλύ καλή με όλες τις μαμάδες καθώς για τις περισσότερες ήταν η πρώτη επαφή με το “άθλημα”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α σας λέμε και σε ελάχιστο χρόνο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ευχαριστηθήκαμε πολύ την παράσταση ΒατραΠουνζέλ από το Θέατρο Ρετρό, μικροί μεγάλοι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κλείσαμε με τυριά… μιας και η ώρα περασμένη και μεσημεριανή! Εντάξει… η τυροκόμος – συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου είχε μαζί της και ποντικάκια! Γονείς – παιδιά μοιραστήκαμε στην ομάδα των ποντικιών και των τυριών και παίζαμε το παιχνίδι της “ομοιοκαταληξίας”. Νικητές τα “τυριά”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Η πρώτη μας μέρα elamazi έληξε με χαμόγελο και φως! Όπως ακριβώς θέλουμε!

Στις επόμενες μέρες που θα έρθουν λοιπόν!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις οικογένειες που ήταν δίπλα μας αλλά και το Παίξε Γέλασε και την Μαρία Λάμπρου για τη φιλοξενία, τη Σάσα Βούλγαρη για την παραμυθένια αλήθεια που μας καταθέτει κάθε φορά, την Αέρινη Πόλη για τα ενδιαφέροντα επικοινωνιακά εργαστήρια της, την Αγελλική Φράγκου και το Θέατρο Ρετρό για την υπέροχη παράσταση που μας χάρισαν και τέλος την αξιαγάπητα χαμογελαστή συγγραφέα Κωνσταντίνα Τασσοπούλου!

Μοιραζόμαστε την Α Γ Α Π Η και κάτι μπορεί να γίνει!

Γιώργος – Ελευθερία

Επόμενη “ΜΕΡΑ ELAMAZI”: Σάββατο 29/10/2016 στο Planet Physics, Βριλήσσια !

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Σχόλια

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0