in , ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Τα Παιχνίδια Μυστηρίου… έρχονται στο σπίτι σας από την ομάδα «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ»

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ … ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

 

 

Όταν ο Ταχυδρόμος… χτυπάει έξι φορές

και χαρίζει στα παιδιά μία απίθανη περιπέτεια!

 

Τα παιδιά σας πρωταγωνιστούν σε μία πρωτότυπη ιστορία μυστηρίου, την οποία καλούνται να εξιχνιάσουν μέσα από έξι… γράμματα! Τα γράμματα μπορεί να καταφθάνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου,

από το μακρινό παρελθόν ή το μέλλον. Μπορεί να τα στέλνει ένας κατάσκοπος, ένας χαμένος συγγενής, ένας μακρινός πρόγονος μαζί με χειρόγραφες επιστολές, μυστικά κλειδιά, άρθρα εφημερίδων, χάρτες θησαυρού, κωδικοποιημένα μηνύματα, κάρτες και πολλά άλλα.

 

Τα παιδιά μελετούν το γραπτό υλικό, εξετάζουν τα αντικείμενα που συνδέονται με τη μυστηριώδη υπόθεση που έχουν αναλάβει, αναλύουν με κάθε επιστολή που λαμβάνουν τα νέα δεδομένα, τα αξιολογούν και στο τέλος, στην έκτη και τελευταία αλληλογραφία, διαλευκάνουν το μυστήριο και κερδίζουν ένα αναμνηστικό αντικείμενο που σχετίζεται με την υπέροχη περιπέτεια που έζησαν!

 

 

Τα παιδιά γίνονται σπουδαστές της Σχολής Ντετέκτιβ του CSI Kids και αναλαμβάνουν την πρώτη τους υπόθεση: να βρουν ποιος και γιατί θέλει να εξαφανίσει όλο το κακάο από τη γη!

 

Τα παιδιά λαμβάνουν ένα σημείωμα γραμμένο από ένα ζωγράφο της αρχαιότητας που τους ζητά να προστατεύσουν το οικογενειακό θησαυρό και να διαφυλάξουν το μυστικό του Φαραώ Τουταγχαμών,

ενώ οι επιτήδειοι κλέφτες καραδοκούν.

 

Σε μία εποχή που έχει κατακλυστεί από τα video games και τις ηλεκτρονικές εφαρμογές, η ομάδα του «CSI Kids» σας προτείνει το πιο πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι που καλλιεργεί τη φαντασία των παιδιών και οξύνει –δημιουργικά- την κριτική τους ικανότητα. Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές παραγγελίες, μπείτε εδώ: https://csikids.gr/product-category/mistiria-allilografias/

 

Βρες το Δολοφόνο & CSI Kids: λίγα λόγια για εμάς

Η ομάδα «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά από το 2013: «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει», «Το Τελευταίο Πανέρι», το «Reunion μετά Θάνατον», το «Προσεχώς Απόδραση», το φετινό «Νυφικό Πεντοζάλι» και οι παιδικές παραστάσεις μυστηρίου του «CSI:Kids» κατακτούν όλο και περισσότερο το κοινό, εντός και εκτός Αθηνών.

 

Εσείς αγαπάτε τα μυστήρια; Ψάχνετε ευκαιρίες για να εξασκήσετε το αστυνομικό σας δαιμόνιο; Πίσω από κάθε γρίφο και πίσω από κάθε “περίεργο” αναζητάτε τη λύση; Στις αγαπημένες σας σειρές συγκαταλέγονται οι CSI, Σερλοκ Χόλμς, Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια κοκ; Είστε φαν των επιτραπέζιων παιχνιδιών; Είστε γονείς/ νονοί/ θείοι/ παππούδες και ψάχνετε… τα πιο ψαγμένα παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά; Είστε σε εταιρεία και αναζητάτε μία καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη σας; Εάν ναι, μπείτε στο https://www.vrestondolofono.gr και στο www.csikids.gr, και βρείτε… το Μυστήριο που σας ταιριάζει!

 

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

Αφήστε μια απάντηση

Τα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μας υπόσχονται ατέλειωτο παιχνίδι και τις Αποκριές!

Η θρυλική ταινία « Ιστορία Έρωτα και Αναρχίας » μεταφέρεται στην σκηνή του BIOS