Στείλε σε φίλους

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα γενέθλια του Μουσείου Ακρόπολης (20/6)

10 votes, average: 1,00 out of 1 (10 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Τα γενέθλια του Μουσείου Ακρόπολης (20/6)

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, το Μουσείο Ακρόπολης κλείνει οκτώ χρόνια λειτουργίας και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στα 11.000.000 επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, που πέρασαν το κατώφλι του και χάρηκαν τα εκθέματά του.

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με παρουσίαση σε μεγάλη οθόνη στο ισόγειο, ενός βίντεο για τα σπήλαια της Ακρόπολης και τα ευρήματα από αυτά.

Στις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής. Σολίστ θα είναι ο Βασίλης Λέκκας, η Alexandra Gravas, ο Μπάμπης Βελισάριος και η Φιλιώ Σέρβου.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου και το εστιατόριο θα παραμείνουν ανοιχτά από το πρωί έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ κι έπειτα.

Χρόνια Πολλά Acropolis Museum – Μουσείο Ακρόπολης! Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, το Μουσείο Ακρόπολης κλείνει οκτώ χρόνια λειτουργίας. Μέχρι σήμερα το έχουν επισκεφθεί 11 εκατ. Ελληνες και ξένοι επισκέπτες και ο αριθμός αυτός όλο και μεγαλώνει. Είναι το μοναδικό μουσείο της Ελλάδας που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κατακτήσει μία θέση στα 100 μουσεία με τη μεγαλύτερη προσέλευση παγκοσμίως.Την Τρίτη, το Μουσείο Ακρόπολης σας περιμένει να σας υποδεχτεί με πλήθος εκδηλώσεων. Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτά από το πρωί έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ κι έπειτα.http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/ta-genethlia-toy-moyseioy-akropolis-1

Posted by Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα on Saturday, June 17, 2017

Στείλε σε φίλους

3 Σχόλια

  1. Θα γίνεται πάλι χαμός…

  2. Θα πάμε σίγουρα!!!

  3. Χρόνια πολλά στο ωραιότερο μουσείο της πόλης μας!

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καλοκαιρινό Λείριον

Μέρα βροχερή σήμερα και αφού δεν μπορούσαμε να πάμε παραλία αποφασίσαμε να φτιάξουμε καραβάκια από πηλό στο αγαπημένο μας Λείριον....

Close