Στείλε σε φίλους

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ SLIDER / ΠΗΓΑΜΕ

Σταθερή αγάπη για το Club Agia Anna Summer Resort  !

10 votes, average: 1,00 out of 1 (10 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Σταθερή αγάπη για το Club Agia Anna Summer Resort  !

Η αγάπη μας για το Club Agia Anna Summer Resort στην Βόρεια Εύβοια είναι σταθερή στον χρόνο! Όσο τα παιδιά μας περνάνε υπέροχα εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουμε. Ακόμα και φέτος, μετά από τη Γαύδο βρεθήκαμε για λίγες μέρες στον αγαπημένο μας προορισμό. Γιατί απλά καλοκαίρι χωρίς Club Agia Anna Summer Resort δεν γίνεται!

Το τέλειο σε όλα αυτά ήταν ότι μετά τα τόσα χρόνια διακοπών εκεί, ήταν η πρώτη φορά που συντονιστήκαμε με κολλητούς φίλους αλλά και οικογένειες που γνωρίσαμε στο Club και συναντηθήκαμε το ίδιο διάστημα.

Μάλιστα κάποια χρονική στιγμή είμασταν 5-6 οικογένειες μαζί! Φυσικά περάσαμε τέλεια, γιατί η παρέα είναι που μετράτε πάντα, με τις βόλτες με τα ποδήλατά μας, με τα μπάνια μας στις πισίνες και τη θάλασσα με τα κύματα όπου τα παιδιά ξετρελάθηκαν.

Ο Μαρίνος μας μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά των φίλων μας ενσωματώθηκαν αμέσων στην ομάδα των εφήβων συμμετέχοντας σε παιχνίδια επιτραπέζια και αθλητικά. Η Δέσποινα και ο Νάσος που ήταν υπεύθυνοι της ομάδας είναι πολύ καλοί, αξιαγάπητοι και χειρίζονται τα εφηβάκια άψογα! Το μικρό μας αγόρι, ο Μαριάκος, είχε τους δικούς φίλους στην ίδια ηλικία και παίζανε επιτραπέζια ή παρτίδες σκάκι. Την έβρισκε την άκρη του καθώς για τα “παιδάκιααααααααααα” του Club ήταν λίγο μεγάλος και δεν ήθελε να πηγαίνει! Όμως τελικά πήρε μέρες σε αρκετές δραστηριότητες… αφού είπαμε εκεί μέσα όλοι γίνονται παιδιά, μικροί μεγάλοι! Και στα παιδιά αρέσουν τα παιχνίδια!

 

Φυσικά και οι μεγάλοι παρακολουθούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι αυτή τη χρονιά δεν παίξαμε εμείς, στο Survivor!

Ε και μια βραδιά καραόκε είναι must στο Club Agia Anna Summer Resort!

Εννοείται ότι πήγαμε βόλτα και στους Καταρράκτες του Δρυμώνα!

Εμείς μείναμε ικανοποιημένοι από την ποιότητα του φαγητού και γενικά από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Club Agia Anna Summer Resort. 

Φέτος ζήσαμε και την περιπετοιούλα με τις δυο βροχερές μέρες που μας βρήκαν, αλλά για άλλη μια φορά η σκηνή μας μας έβγαλε ασπροπρόσωπους! Όλα καλά όμως απολαύσαμε μέχρι τέλους τις ημέρες παραμονής μας και είμαστε πίσω με γεμάτες μπαταρίες.

Σε αποχαιρετάμε…. μέχρι το επόμενο καλοκαίρι αγαπημένος μας Club Agia Anna Summer Resort. 

Γιώργος – Ελευθερία – Μαρίνος – Μάριος\#Clubagiaanna #

Στείλε σε φίλους

6 Σχόλια

  1. Δεν έχουμε πάει

  2. Υπέροχα
    Πρέπει να το προγραμματίσουμε

  3. Είναι πραγματικά υπέροχα ! έχω πάει 3 χρονιές. Ειδικά όταν έχεις μικρά παιδιά, είναι η απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση για τους γονείς !!

  4. Υπέροχα. Πρέπει να το προγραμματίσουμε και εμείς

  5. Και του χρόνου! Εμείς φέτος δεν προλάβαμε να πάμε! Καλό φθινόπωρο!

  6. Στεθεροτατη και του χρόνου

Στείλε το σχόλιο σου