Στείλε σε φίλους

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ SLIDER

Π100: Ο νέος αγαπημένος πλανήτης των παιδιών είναι η Τεχνόπολη τον Σεπτέμβριο!

4 votes, average: 1,00 out of 1 (4 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Π100: Ο νέος αγαπημένος πλανήτης των παιδιών είναι η Τεχνόπολη τον Σεπτέμβριο!

Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά, έρχεται και ο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη! Το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά προσεδαφίζεται, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και μας υπόσχεται ένα διήμερο που θα θυμόμαστε για καιρό!

Χρώματα, σχήματα, παιχνίδια, μουσικές… Βαλ’τα μαζί και ανακάτεψέ τα με πολλή φαντασία και πολλά χαμόγελα! Τι άλλο; Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και μία μεγάλη δόση χαράς και ξεγνοιασιάς, μπορεί και δύο, κι έτοιμη η συνταγή! Τι φτιάχνουν όλα αυτά; Μα φυσικά, τον πλανήτη των παιδιών, τον Π100! Πού θα τον βρεις; Οι ακριβείς συντεταγμένες του μας οδηγούν ανάμεσα στις οδούς Πειραιώς 100, Ιάκχου και Περσεφόνης. Πώς θα τον αναγνωρίσεις; Μα φυσικά, από τις τρεις μεγάλες καμινάδες που τον χαρακτηρίζουν!

Τι θα συμβαίνει στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στον πλανήτη μας; Προσγειώσου στις παρακάτω γραμμές κι άσε τις λέξεις να σου λύσουν τις απορίες: αθλητικές δραστηριότητες για όλους, συναρπαστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια με πολλές διαφορετικές θεματικές για όλα τα γούστα, τα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, διαδραστικές εκθέσεις, λαχταριστά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, foodcorner, εργαστήρια χορού, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναλίες και performances, ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις για γονείς, ένα The Meet Market ειδικά αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Ραντεβού στον Π100, εκεί που όλα όσα μπορούμε να φανταστούμε μπορούν να συμβούν!
#Π100
#KatheMeraTexnopoli
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

Γίνε κι εσύ εθελοντής
Θέλεις να γίνεις εθελοντής στο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά, που προσεδαφίζεται, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων;

Το φεστιβάλ θέλει να αγκαλιάσει την οικογένεια και το παιδί, να κάνει τη γνώση παιχνίδι, τον πολιτισμό έμπνευση, το ευ ζην κομμάτι της καθημερινής ζωής.

Οι εθελοντές μας αποτελούν την πρώτη γραμμή καλωσορίζοντας και καθοδηγώντας τους επισκέπτες μέσα από τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα του φεστιβάλ, υποστηρίζοντας και μαθαίνοντας πώς λειτουργεί ένα φεστιβάλ και κερδίζοντας εμπειρία μέσα από τις διάφορες δράσεις του, εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους με απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα τους.

Επιθυμητά προσόντα

– Άνεση συνεργασίας με άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων, ηλικιών
– Υπόβαθρο σχετικό με παιδαγωγικά/εκπαίδευση/φιλολογία/επιστήμη/τέχνες
– Επικοινωνιακές δεξιότητες (ενθουσιώδης και φιλική/εξωστρεφής προσωπικότητα)
– Αφοσίωση, δέσμευση, αξιοπιστία, ευελιξία και επαγγελματισμός
– Πάθος για μάθηση και ανταλλαγή γνώσεων

Το Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη φροντίζει τους εθελοντές του, γι΄αυτό και στα πλαίσια της συμμετοχής σου θα σου παρέχει:

– εκπαίδευση πάνω σε παιδαγωγικά, soft skills, child protection
– καλλιέργεια των networking δεξιοτήτων σου αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τους ομιλητές, τους ηθοποιούς/καλλιτέχνες, τους συντελεστές της οργάνωσης και τους χορηγούς,
– πρακτικές γνώσεις και εμπειρία για το επιστημονικό/καλλιτεχνικό/εκπαιδευτικό background σου αλλά και στη διοργάνωση,
– και φυσικά, αξέχαστες στιγμές, φιλίες, άφθονη διασκέδαση με δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τους εθελοντές και πολύ γέλιο!

Θα πραγματοποιηθούν 2 εκπαιδεύσεις, το Σάββατο 1/9 στις 12:00-14:00 και την Πέμπτη 13/9 στις 16:00-18:00 στην Τεχνόπολη, οι οποίες είναι υποχρεωτικές για την συμμετοχή σου στο Φεστιβάλ.

Αν λοιπόν βρήκες στοιχεία σε αυτό το κείμενο που σε χαρακτηρίζουν και θέλεις να συμμετέχεις ως εθελοντής στο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση εθελοντή

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στις 23.59!

Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου να συμμετέχεις ως εθελοντής στο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη. Εκτιμούμε την υποστήριξη σου και αναμένουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά!

Σε περίπτωση που έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις αιτήσεις των εθελοντών, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο [email protected]

Στείλε σε φίλους

8 Σχόλια

  1. Ενδιαφερον

  2. Ενδιαφέρον!!!

  3. Teleio

  4. πολύ ενδιαφέρον

  5. Ενδιαφέρον

  6. Το περιμένουμε με ενδιαφέρον.

  7. Μμμμμ, ακούγεται ενδιαφέρον, είναι και κοντά….γιατί όχι; Άραγε θα είναι δωρεάν ή θα έχει είσοδο;

  8. Ενδιαφέρον φαίνεται

Στείλε το σχόλιο σου