in

Πρόγραμμα Οκτωβρίου στο Παίξε Γέλασε

«Ο Οκτώβριος είναι μια συμφωνία μονιμότητας και αλλαγής» – Bonaro W. Overstreet

Τετάρτες και Παρασκευές θα πραγματοποιούνται πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.
Τρίτες και Πέμπτες αφιερωμένες σε παιδικά πάρτι, μικρές γιορτούλες σε μοναδικές τιμές.
Σάββατοκύριακα όπως πάντα, αποκλειστικά για παιδικά πάρτι.

Τετάρτη 3/10: Ένα παπούτσι για πινέλο
Μπορούν η λεβάντα, ένα παπούτσι και το συρματάκι της κουζίνας να γίνουν πινέλα ζωγραφικής; Φυσικά και μπορούν! Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ζωγραφίζουμε με παράξενα πινέλα!
Περιμένουμε τα παιδιά από 2-6 ετών να δημιουργήσουν με χρώματα και αντικείμενα παράδοξα, με φαντασία, ταιριαστά με τη σκέψης τους.
Η συνάντησή μας διαρκεί από τις 18:30’ – 20:30’ . Στις 19:00’ ξεκινά η χρωματιστή μας δράση και ολοκληρώνεται με την έκθεση των έργων τέχνης! Για να τα απολαύσουμε και να τα χειροκροτήσουμε.
Πριν και μετά τη ζωγραφική, τα παιδιά παίζουν έχοντα την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με άλλα παιδιά και να επιλέξουν το παιχνίδι που θέλουν.

Παρασκευή 5/10: Κηπουρική
Χώμα, πότισμα, κουβαδάκια, άνετα ρούχα για να εξερευνήσουμε, να φροντίσουμε και να φυτέψουμε στον κήπο του Παίξε Γέλασε. Κηπουροί εν δράσει!

Τετάρτη 10/10: Μεταμόρφωση αντικειμένων
Πως μπορούμε να μεταμορφώσουμε μια κανάτα, ένα κουτί ή ένα κομμάτι ξύλο σε σπίτι, πύραυλο ή καράβι; Την απάντηση θα τη βιώσουμε στο Παίξε Γέλασε την Τετάρτη 10 Οκτώβρη. Περιμένουμε τα παιδιά από 2- 6 ετών να δημιουργήσουν «γλυπτά» με διάφορα αντικείμενα και ανακυκλώσιμα υλικά!
Η συνάντησή μας διαρκεί από τις 18:30’ – 20:30’ . Στις 19:00’ ξεκινά η εικαστική μας δράση και ολοκληρώνεται με την έκθεση των έργων τέχνης. Για να τα απολαύσουμε, γιατί θα είναι μοναδικά!
Πριν και μετά την εικαστική μας περιπέτεια, τα παιδιά παίζουν έχοντας την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τα άλλα παιδιά και να επιλέξουν το παιχνίδι που θέλουν.

Παρασκευή 12/10: Τοτός
Τοτός είναι αυτός, ξακουστός και θαυμαστός, κλόουν μοναδικός! Κοντά μας για ακόμη μία φορά!

 

Μια σαλάτα για να είναι νόστιμη πρέπει να την ετοιμάσουν τα παιδιά από 2-6 ετών:

Να πλύνουν τα λαχανικά και να τα στεγνώσουν.
Να τα κόψουν.
Να τα ενώσουν.
Να βάλουν λάδι, λεμόνι, αλάτι και μυρωδικά.
Να σερβίρουν.
Η συνάντησή μας διαρκεί από τις 18:30’ – 20:30’ . Στις 19:00’ ξεκινά η μαγειρική μας και ολοκληρώνεται με το σερβίρισμά της. Πριν και μετά την μαγειρική, τα παιδιά παίζουν έχοντας την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τα άλλα παιδιά και να επιλέξουν το παιχνίδι που θέλουν.

Παρασκευή 19/10: Φως και σκιά
«Κάποτε ήταν το φως, αν και λαμπερό πάντα ένιωθε κάτι να του λείπει… έψαξε έναν φίλο να τον συμπληρώνει… Και έτσι συνάντησε την σκιά!!! Από τότε είναι αχώριστοι φίλοι και μαζί παίζουν τα πιο ξεχωριστά παιχνίδια»
Σας προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου να γνωρίσουμε το θέατρο σκιών μέσα από παιχνίδια, κατασκευές και αυτοσχεδιασμούς!

Το εργαστήριο περιλαμβάνει κατασκευή φιγούρας θεάτρου σκιών, γνωριμία και παιχνίδια με το φως και την σκιά και αυτοσχεδιασμούς με θέατρο σκιών.
Υλοποιείται από την ομάδα * αλαλούθ κουκλοθέατρο,θέατρο φωτός!

Τετάρτη 24/10: Δημιουργία βιβλίου για τον εαυτό!

Η προσωπική έκφραση και δημιουργία είναι βασικός σκοπός των συναντήσεων μας.
Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου τα παιδιά από 2-6 ετών, με κολλάζ και ζωγραφική θα δημιουργήσουν το περιεχόμενο του δικού τους βιβλίου!
Μπορούν να επιλέξουν, αν θα περιέχει το σπίτι τους, το αγαπημένο τους παιχνίδι ή ελεύθερα σχέδια αυτοέκφρασης.
Η συνάντησή μας διαρκεί από τις 18:30’ – 20:30’ . Στις 19:00’ ξεκινά η δημιουργία των βιβλίων και ολοκληρώνεται με την παρουσίασή τους.
Πριν και μετά την εικαστική μας δράση, τα παιδιά παίζουν, έχοντας την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τα άλλα παιδιά και να επιλέξουν το παιχνίδι που θέλουν.

Παρασκευή 26/10: Γιορτή μακαρονιών
Μια μέρα διαφορετική, Παρασκευή μοναδική! Γιορτάζουν σήμερα τα μακαρόνια! Αγαπημένα των παιδιών όλων των ηλικιών! Παιχνίδια , υπάρχουν χρώματα και σχήματα πολλά. Έκπληξη θα είναι η μέρα αυτή, μην τη χάσεις τη γιορτή!

Τετάρτη 31/10: Κουκλοθέατρο τσέπης
Με υφάσματα, κλωστές, κορδέλες και χαρτιά διαφόρων υφών δημιουργούμε δακτυλόκουκλες και γαντόκουκλες και φυσικά παίζουμε κουκλοθέατρο τσέπης!
Την Τετάρτη 31 Οκτώβρη σας περιμένουμε για ένα μοναδικό απόγευμα προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας.
Η συνάντησή μας διαρκεί από τις 18:30’ – 20:30’ και απευθύνεται σε παιδιά από 2-6 ετών. Στις 19:00’ ξεκινά η έκθεση των υλικών μας και η δημιουργία κουκλών. Η δράση μας ολοκληρώνεται με την παρουσίαση έκπληξη, κουκλοθεάτρων τσέπης!
Πριν και μετά την εικαστική μας δράση, τα παιδιά παίζουν, έχοντας την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τα άλλα παιδιά και να επιλέξουν το παιχνίδι που θέλουν .

Ωράριο 18:00-21:00. Όλες οι δράσεις ξεκινούν 18:30.
Εισιτήριο εισόδου: 8,00 ευρώ το παιδάκι με χυμό και ποπ κορν.
Κρατήσεις τηλεφωνικά.

Διεύθυνση: Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη 164 51
Τηλέφωνο: 21 0995 7697

web: www.paixe-gelase.gr

[codepeople-post-map]

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

Σχόλια

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0