Στείλε σε φίλους

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πεζοπορούμε υπό το φως του φεγγαριού το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

1 vote, average: 1,00 out of 1 (1 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Πεζοπορούμε υπό το φως του φεγγαριού το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

 

Με το φως του φεγγαριού να μας φωτίζει, θα έχουμε μία πανέμορφη πεζοπορική βόλτα μέσα στα μονοπάτια και το ελατόδασος της Πάρνηθας.  Θα ξεκινήσουμε από το καταφύγιο Φλαμπούρι και θα απολαύσουμε την υπέροχη αυτή βραδιά μέσα στο δάσος.

Επιστρέφοντας στο καταφύγιο, η θέα από τα εκατομμύρια φώτα της πόλης είναι εκπληκτική, ενώ θα μας περιμένουν χωριάτικες πίτες, σπιτικά πιάτα, κρασάκι, ρακόμελο και γλυκά.

Σακίδια στη πλάτη, παπούτσια κατάλληλα για το βουνό, φακούς ανά χείρας ή ανά κεφαλήν και είμαστε έτοιμοι.

Θα κινηθούμε μέσα από ορεινά μονοπάτια, σε μία διαδρομή που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά (7 ετών και άνω).

Ετοιμαστείτε για μία μοναδική εμπειρία!

Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι!

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι, θα έχουμε μια πολύ όμορφη κυκλική διαδρομή. Ξεκινώντας κοντά στη δύση του ήλιου και επιστρέφοντας βράδυ, η διαδρομή θα είναι ήπια, με μικρές υψομετρικές διαφορές και μπορούν να την κάνουν άτομα με κανονική φυσική κατάσταση!

Πάρτε την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, και ελάτε να γνωρίσουμε το δάσος τη νύχτα, με οδηγό το φεγγάρι.

πληροφορίες

Κόστος 3€, ελάχιστη κατανάλωση (αφαιρείτε από οποιαδήποτε κατανάλωση σας στο καταφύγιο).

Φροντίστε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

 

Δηλώσεις συμμετοχής και στο καταφύγιο, από τις 17:30′ μέχρι και τις :18:45′.

Κόστος 5€, ελάχιστη κατανάλωση (αφαιρείτε από οποιαδήποτε κατανάλωση σας στο καταφύγιο).

 

Δηλώσεις συμμετοχής και στο καταφύγιο από 17:30′ μέχρι και 18:45′ 

Ώρα έναρξης πεζοπορίας από το Φλαμπούρι 19:00′

Ώρες πεζοπορίας ~2:00′ ώρες.

Βαθμός δυσκολίας Α

Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή και την παρουσίας σας (για όσους έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους), μέσα στο καταφύγιο, στη λίστα συμμετεχόντων της πεζοπορίας.

Βαθμός δυσκολίας Α’ σημαίνει: Εύκολη πεζοπορική διαδρομή, διάρκειας μέχρι 5 ωρών και μέχρι 300μ. θετική υψομετρική διαφορά. Μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι.

Για το βράδυ μετά την πεζοπορία θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά, ενώ όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει. Για τη διαμονή απαιτείται κράτηση.

Ώρες επικοινωνίας 10:00′ με 17:00′

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 246 4666 και 697 225 6215.

E-mail: [email protected]

Στείλε σε φίλους

Φωτογραφία του/της dimitra
Γεια σας elamazistas! Είμαι η Δήμητρα, η μαμά δημοσιογράφος και όντας μητέρα δυο αγοριών, 6 και 8 ετών, ο ελεύθερος χρόνος μου πλέον είναι «δεμένος» με αυτόν των παιδιών, οπότε προσπαθώ να «ζουμάρω» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με απώτερο σκοπό να τους προσφέρω διασκέδαση, ψυχαγωγία και διδαχή! Στον ίδιο δρόμο, φυσικά, βρέθηκα με το Γιώργο και την Ελευθερία, όπου κατάλαβα ότι δεν αστειεύονται σε ότι αφορά τα παιδιά μας!! Οι ιδέες και οι προτάσεις τους με ενδιαφέρουν πολύ και θέλω να σταθώ στο πλάι τους, δοκιμάζοντας λίγο από την μαγική τους τρέλα!! Νομίζω ότι η αγάπη να προσφέρουν στους άλλους γονείς είναι που με συγκίνησε και ‘’γαντζώθηκα’’ την ιστοσελίδα αυτή.

3 Σχόλια

  1. Φωτογραφία του/της despoinael

    Πρωτότυπο!

  2. θα είναι πολύ ωραία εμπειρία

  3. Φωτογραφία του/της Μαρίνα Θωμά

    Πολύ ωραία βόλτα και πολύ ρομαντική, μπράβο σε όποιον είχε τη φοβερή αυτή ιδέα!

Στείλε το σχόλιο σου

Read previous post:
SUMMER CAMP 2017 στο Μουσείο Ηρακλειδών

SUMMER CAMP 2017 ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 Πέντε εβδομάδες, πέντε ήπειροι, πέντε μοναδικά εκπαιδευτικά...

Close