Στείλε σε φίλους

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

Παραμύθια για να σπάτε…κέφι!!

19 votes, average: 1,00 out of 1 (19 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Παραμύθια για να σπάτε…κέφι!!

Την Κυριακή πήγαμε στην παράσταση « Παραμύθια για να σπάτε κέφι» από την ομάδα Τόπι.

Η ομάδα αυτή κάνει φοβερές δουλειές, είχαμε δει πέρυσι και το έργο «Ο Τρομερός Εχθρός & ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας» που ήταν εκπληκτικό, έτσι επιτυχημένη είναι και η φετινή τους δουλειά το « Παραμύθια για να σπάτε κέφι».

Από την αρχή έως το τέλος, οι ηθοποιοί με την υπέροχη ερμηνεία και τα τραγούδια τους μας διηγούνται διάφορες ιστορίες. Την κάθε ιστορία την απολαμβάνουμε με τη ψυχή μας, γελάμε και προβληματιζόμαστε. Μέσα από τις Ιστορίες αυτές γίνεται βομβαρδισμός μηνυμάτων και συναισθημάτων. Ξεκινάει με τον εθισμό και την αποχαύνωση που προκαλούν τα τάμπλετ και τα κινητά, καθώς και την απομάκρυνση από το παιχνίδι και τις ανθρώπινες σχέσεις. Συνεχίζει με την ανάγκη του ανθρώπου για συνεργασία με άλλους ανθρώπους για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Τονίζεται η αξία του χορού, της ανάγκης για ξεκούρασης από τα προβλήματα της καθημερινότητας, η σκληρή πλευρά της τηλεόρασης που πρέπει να αποφεύγεται, προκειμένου ο άνθρωπος να είναι ευτυχισμένος. Περνάει πολλά Κοινωνικά μηνύματά, όπως το μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης ανάμεσα στους ανθρώπους και της ισότητας.

Στο τέλος με ένα φοβερό τραγούδι μας συγκινεί. Το τραγούδι αυτό σχετίζεται με την Ένωση όλων των παιδιών, αφού όλα είναι ένα παιδί, έχουν τις ίδιες ανάγκες και όνειρα, ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής…Όλα είναι παιδιά!
Ποσά αλλά μηνύματα περνάνε με τρόπο διασκεδαστικό, χωρίς να χρησιμοποιούν ακριβά σκηνικά και κουστούμια, μόνο με το ταλέντο, τη φωνή τους και τη συμμετοχή των παιδιών.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξαίρετη δουλειά! Παραμύθια για να σπάτε κέφι λοιπόν…μη το χάσετε, γιατί θα χάσετε!
Ευχαριστούμε το έλα μαζί που μας έδωσε την ευκαιρία αυτή!

Στείλε σε φίλους

5 Σχόλια

  1. Ωραία

  2. Συμφωνώ.Ειναι από τις καλύτερες παραστάσεις φέτος!!

  3. Ενδιαφέρον.Ευχαριστούμε για τη κριτική.

  4. Και σε μας άρεσε πολύ αυτή η παράσταση.

  5. Θελουμε να παμε.

Στείλε το σχόλιο σου