Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Παρακολουθήσαμε το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας

19 votes, average: 1,00 out of 1 (19 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Παρακολουθήσαμε το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας

Την περασμένη Κυριακή παρακολουθήσαμε με την εννιάχρονη κόρη μου το “όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” και φύγαμε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. (Πέρυσι είχαμε παρακολουθήσει την “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” από την ίδια θεατρική ομάδα επομένως ήμασταν υποψιασμένοι).

Τα κοστούμια εντυπωσιακά, ικανά τα τραβήξουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Τα σκηνικά όχι τόσο πλούσια όσο τα κοστούμια, αλλά λιτά και ικανοποιητικά. Η μουσική παααααρα πολύ καλή. Οι ερμηνείες πολύ καλές (ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στη μικρή ο Πουκ, το ξωτικό.

Στην αρχή η παράσταση λίγο μπερδεύει τα παιδιά, αφού δεν είναι ξεκάθαρο τι γίνεται, στη συνέχεια όμως όλα γίνονται αντιληπτά.
Στο τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί βγαίνουν στο φουαγιέ για να χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς θεατές (κάτι το οποίο τα ευχαριστεί ιδιαίτερα) και ο σκηνοθέτης υπογράφει το βιβλίο της παράστασης (για όσους το αγόρασαν)
Το θέατρο σα χώρος είναι πολύ προσεγμένο και καθαρό.

Κατά την άποψη μου είναι από τις ενδιαφέρουσες φετινές παιδικές παραστάσεις και προτείνεται για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω.

Στείλε σε φίλους

9 Σχόλια

  1. Εξαιρετική παράσταση!!!!

  2. Teleio

  3. Υπεροχη παρασταση!

  4. Την ειδαμε και μας αρεσε παρα πολυ!

  5. Το είδαμε κι εμείς και συμφωνούμε!

  6. Απλα πολυ τελεια

  7. πολύ προσεγμένη παράσταση κι αν το παιδί έχει λίγο διαβασει την ιστορία από πριν θα το ευχαριστηθεί περισσότερο …..γιατί μιλάμε για Σαίξπηρ άρα το έργο έχει πολλά ονόματα, μπερδέματα, παρεξηγήσεις!!!Η κόρη μου πάντως θέλει να την ξαναδεί.

  8. Τελειοοο

  9. Φοβεροο

Στείλε το σχόλιο σου