Παρακολουθήσαμε τη Νίκη στον Ελληνικό Κόσμο!!!

Μία φανταστική παράσταση που μέσω της ζωής της Νίκης δίνεται μια εκδοχή – παρουσίαση των ιστορικών γεγονότων από το 1920 μέχρι το 1963, που η ίδια πήγε στην Αμερική. Την απολαύσαμε μαζί με την οχτάχρονη κορούλα μας, η οποία κιόλας ενθουσιάστηκε!

Αν και μεγάλη σε διάρκεια η παράσταση ήταν δομημένη με τέτοιο τρόπο που κρατούσε το θεατή σε εγρήγορση. Θα μπορούσαν όμως να έχουν αποφύγει κάποιες βωμολοχίες- δεν θα άλλαζε κάτι στο έργο.

Αν και τοποθετημένη πολιτικά η παράσταση αναδεικνύει όλες τις διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και τους λόγους για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν μπορούμε να προοδεύσουμε και να πάμε μπροστά.

Μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια του Σταμάτη Φασουλή!!!

7 σχόλια
  • Costasp
   costasp says:

   Η νοοτροπία των Ελλήνων και ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Όλοι αναζητούν την εύκολη λύση (χρηματιστήριο) και την αναζήτηση ενός ” μέσου” που μπορεί να τους βοηθήσει. Έχουμε πολύ δουλειά, αφού μπορούμε να ” φαγωθούμε” μεταξύ μας στο πι και φι αντί να είμαστε ενωμένοι και να βρίσκουμε ομαδικές λύσεις.

  • Costasp
   costasp says:

   Ξετρελάθηκε – κατέγραψε την παράσταση και στο ημερολόγιό της. Εννοείται ότι δεν κατάλαβε την πολιτική ιστορία, αφού έχει πλήρη άγνοια ακόμη…
   Μας δηλώνει ότι μεγάλωσε, αφού μπορεί να παρακολουθήσει ευχάριστα έργα για μεγάλους!

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση