in

Παρακολουθήσαμε την παράσταση “Ο Μάγος του ΟΖ”

Σήμερα παρακολουθήσαμε την επίσημη πρεμιέρα,μιας εξαιρετικής παραστάσεως, “Ο Μάγος του Οζ”!!!Μια ιστορία που έχει μεταφερθεί με επιτυχία σε θέατρο και κινηματογράφο και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες…Η υπόθεση σε ταξιδεύει σένα ονειρεμένο παραμύθι.Η Ντόροθυ ξεκινά ένα ταξίδι αθελά της,κατα τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού γνωρίζει τρείς νέους φίλους,όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις και τις επιθυμίες τους για να φτάσουν στην Σμαραγδένια πολιτεία και στον ξακουστό Μάγο του Οζ,για να του ζητήσουν ο,τι τους λείπει!!!Συναντώντας δυσκολίες στη διάρκεια του ταξιδιού ο κάθε ήρωας βρίσκει λύση,χωρίς να το αντιληφθεί.Μέσα από αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους, τη σπουδαιότητα της αυτοεκτίμησης , τη δύναμη της θέλησης και την πολύτιμη αξία της φιλίας. Κι όταν επιτέλους , οι ήρωες μας θα φτάσουν στο σμαραγδένιο παλάτι του Οζ θα ανακαλύψουν έναν μάγο αλλιώτικο….. Μια ιστορία ενότητας και συμμετοχής, κοινών στόχων, που βγάζουν στο φως ότι καλύτερο έχει ο καθένας μέσα του. Ένα ταξίδι στην αυτογνωσία και τη δύναμη της θέλησης.
Το διαχρονικό  μήνυμα, ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή του όταν θελήσει να το κάνει, εξακολουθεί να αντηχεί και στην εποχή μας.

Ερμηνεύουν:
Ντόροθυ: Νάντια Μπουλέ
Αφηγητής: Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Λαμαρινόκαρδος: Αντώνης Καρυστινός
Αχυρόμυαλος: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Λιοντάρι: Άγγελος Μπούρας
Κακιά Μάγισσα: Πελαγία Αγγελίδου
Καλή Μάγισσα: Αλεξάνδρα Ούστα
Θεία Έμμυ-Λιχουδένια-Ποντικοβασίλισσα : Ειρήνη Γραμματικοπούλου
Λιχουδένιος-Ποντικομέραρχος-Φύλακας: Νικορέστης Χανιωτάκης
Μάγος του Οζ-Θείος Ερίκος-Λιχουδένιος: Γεράσιμος Σκαφίδας
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,
Πειραιώς 254 – Ταύρος

Από mikros prigipas

Μια οικογένεια μοναδικη και ας μη γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Είναι η οικογένεια του μοναδικού ELAMAZI.
Μέλος αυτής της οίκογενειας είμαι και εγώ.Ονομάζομαι Ρούλα,είμαι μητέρα δυο παιδιών,ηλικίας 9 και 8 ετών.Δυο αγόρια που όσο και η
εποχή να θέλει να τα παρασύρει,"βυθίζονται"στο χώρο του πολιτισμού και κάπως ετσι σώζονται,μαζί τους ακολουθώ και εγώ.Εμπνευσή μου,ο Γιώργος και η Ελευθερία,το ELAMAZI ,που είχα την τύχη και τιμή,να γνωρίσω πριν απο 4 χρόνια.Δυο άνθρωποι, οι οποίοι μέσα απο μια σελίδα,μας προσφέρουν τις καλύτερες προτάσεις επιλογής για την ψυχαγωγία και γιατί οχι τη διαμόρφωση του χαρακτήρος των παιδιών μας.Τους αγαπάμε πολύ και τους ευχαριστούμε που υπάρχουν.Είμαστε μαζί τους γιατί εκείνοι ανοιχτόκαρδα μας προσκαλούν...ELAMAZI !!!

One Comment

Leave a Reply
  1. Ο Μπουρδούμης ιδιαίτερα καλός. Σαν παράσταση καλή χωρίς όμως να μας συγκινήσει ιδιαίτερα. Αξίζει ωστόσο κάποιος να τη δει γνωρίζοντας βέβαια ότι κάποιο παιδάκι ίσως κουραστεί από την μεγάλη διάρκεια αυτής.

Αφήστε μια απάντηση

Εντυπώσεις απο την παρασταση ”Ο μαγος του οζ ”

“Θεέ μου τί σου κάναμε;” το είδαμε και γελάσαμε πολύ!!!