Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Πήγαμε στις “Μικρές κυρίες” στο Χυτήριο!

15 votes, average: 1,00 out of 1 (15 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Πήγαμε στις “Μικρές κυρίες” στο Χυτήριο!

Ήμαστε κυριολεκτικά τυχεροί που παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα της εκπληκτικότατης παράστασης “Μικρές κυρίες”.

Πριν δούμε αυτή τη φοβερή παράσταση αναρωτιόμασταν κατά πόσο θα ήταν αντάξια ενός τόσο διαχρονικού βιβλίου και σε ποιες ηλικίες θα απευθυνόταν. Όντας σχεδόν εννιά η κόρη μας και έχοντας παρακολουθήσει τόσα έργα, έχει γίνει περισσότερη εκλεκτική.

Η παράσταση κατά τη γνώμη μας είναι για παιδιά οχτώ και άνω – υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις παιδιών που θα μπορούσαν να το απολαύσουν και κατανοήσουν από τα έξι.
Η σκηνοθέτις του έργου μίλησε πριν ξεκινήσει η παράσταση λέγοντας ότι αυτό που θα βλέπαμε αποτελούσε διασκευή και προσπάθησαν πολύ να το προσαρμόσουν ώστε να μπορεί να το παρακολουθήσει όλη η οικογένεια.

Δίπλα μας καθόταν η μητέρα μιας ηθοποιού που έκανε την κυρία Μαρτς, τη μητέρα των τεσσάρων κοριτσιών. Ήταν περήφανη δικαιολογημένα και μας είπε ότι δύσκολα θα μπορούσαν όλες οι ηλικίες να κατανοήσουν το έργο και χαιρόταν που η κόρη μας το απολάμβανε.

Τα σκηνικά και τα κουστούμια ήταν ακριβώς όπως παρουσιάζονται στο βιβλίο. Τα χορευτικά ήταν φανταστικά και η Μπεθ που έπαιζε πιάνο ζωντανά ήταν εκπληκτική.
Της κόρη μας της θύμισε την παράσταση “το καπλάνι της βιτρίνας” όσον αφορά κουστούμια και σκηνικά – πρέπει βέβαια να λαμβάνει κανείς υπόψη του και το μέγεθος του θεάτρου, αφού το Χυτήριο είναι πιο μικρό.

Πριν το τελικό χορευτικό έσβησε ένα κερί μαζί με τα φώτα κάνοτας μαγική την ατμόσφαιρα. Από τις πιο εξαίσιες παραστάσεις που έχουμε παρακολουθήσει.

Μία εκπληκτική παράσταση που αποκλείεται να μην εντυπωσιάσει όλη την οικογένεια.

Στείλε σε φίλους

8 Σχόλια

  1. Πραγματικά ενθουσιαζομαι και χαίρομαι όταν βγαίνουν τέτοια έργα που μας ταξιδεύουν,συγκινούν,διασκεδάζουν με τον δικο τους μοναδικό τρόπο.

  2. Πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση!

  3. η κόρη μου αγαπάει πολύ τις Μικρές Κυρίες και σίγουρα θα πάμε κι εμείς. Το θέατρο Χυτήριο είναι μεν μικρό αλλά πολύ ιδιαίτερο και όμορφο.

  4. θα ηθελα και γω πολυ να παω την μεγαλη μου κορη.

  5. Διαχρονική παράσταση!

  6. Τέλεια, την βάζουμε στο πρόγραμμα..

  7. Με τέτοια κριτική δεν την χάνουμε με τίποτα.

  8. Έχουμε ακούσει λόγια – θα πάμε σίγουρα!!!

Στείλε το σχόλιο σου