Στείλε σε φίλους

ΘΕΑΤΡΟ

Πήγαμε στην παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”

2 votes, average: 1,00 out of 1 (2 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Παρακολουθήσαμε την Κυριακή 10/3/19 (απογευματινή) την παράσταση με προσκλήσεις από το elamazi.
Η παράσταση μας άρεσε. Δεν είναι τυχαίο που το έργο παίζεται για πάνω από μία δεκαετία. Είναι σωστά δομημένη με γρήγορους ρυθμούς και πυκνό κείμενο με αρκετά αστεία. Υπάρχουν πολλές αναφορές από την επικαιρότητα, δείγμα του ότι το κείμενο είναι ζωντανό και η συγγραφική ομάδα (Ρήγας –Αποστόλου) την εξελίσσει συνεχώς.
Το πρόγραμμα της παράστασης (με μόνο 5 ευρώ), είναι ολόκληρο βιβλίο σε μεγάλο μέγεθος με όλο το κείμενο του έργου και φωτογραφίες από όλες τις διανομές. Απλά είναι η περσινή έκδοση (επετειακή για τα 10 χρόνια παραστάσεων) και δεν αναφέρεται στην φετινή διανομή των ρόλων. Εμείς πάντως, που αγοράζουμε πάντα τα προγράμματα όλων των παραστάσεων σαν ενθύμιο, το λατρέψαμε!
Στα αρνητικά η σκηνοθετική γραμμή που ήθελε τους ηθοποιούς να παίζουν με υπερβολική ένταση, μιλώντας γρήγορα και πολλές φορές φωνάζοντας (το έχουμε παρατηρήσει σε πολλές παραστάσεις, μάλλον έτσι νομίζουν ότι βγαίνει ευκολότερα γέλιο). Μας θύμισε σε πολλά σημεία το τηλεοπτικό «Οι σταύλοι της Εριέττας Ζαΐμη» που άλλωστε είναι δουλειά των Ρήγα-Αποστόλου.
Από τους ηθοποιούς ξεχωρίσαμε τον Παντελή Καναράκη (μοιρολογίστρα), Παρθένα Χοροζίδου και Μάρκο Μπούγια (αρχαιολόγος).
Το προσωπικό του θεάτρου, ευγενικό και διακριτικό μας άφησε άριστη εντύπωση.
Καταλήγοντας, είναι μία παράσταση που γελάσαμε και ευχαριστηθήκαμε και θα την προτείναμε και σε άλλους.
Ευχαριστούμε το elamazi για την προσφορά των προσκλήσεων!

Στείλε σε φίλους

Στείλε το σχόλιο σου