Στείλε σε φίλους

ΘΕΑΤΡΟ

Ο υπέροχος “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”, όλοι πρέπει να τον δουν!

22 votes, average: 1,00 out of 1 (22 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Ο υπέροχος “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”, όλοι πρέπει να τον δουν!

Ο υπέροχος “Ερωτευμένος Σαίξπηρ”, όλοι πρέπει να τον δουν!

Σάββατο βράδυ αποφασίσαμε με την 13+ πια κόρη μου να πάμε να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση “Ο Ερωτευμένος Σαίξπηρ”.

Από καιρό μου έλεγε ότι τώρα πια σε κάποιες παραστάσεις πρέπει να έρχεται μαζί μου και να πάψει πλέον να πηγαίνει μόνο σε παιδικές σκηνές……και δίκιο έχει το παιδί.Από τα πρώτα λεπτά η παράσταση μας έδωσε το στίγμα της (είμαι υπέροχη απλά απολαύστε με). Μια ιστορία αγάπης αφιερωμένη σε αυτόν που έγραψε την διασημότερη ιστορία αγάπης όλων των εποχών. Κεντρικός άξονας η ερωτική ιστορία αλλά ταυτόχρονα εξαίσιος φόρος τιμής προς το θέατρο και όλους όσους το στηρίζουν. Συχνά γίνονται αναφορές και στα υπόλοιπα έργα του Σαίξπηρ.

Μια μεγάλης διάρκειας παράσταση που δεν κουράζει όμως καθόλου το κοινό της. Γρήγορες εναλλαγές σε ρόλους, σκηνικά και συναισθήματα όπου το γέλιο, η χαρά και η συγκίνηση παίζουν εναλλάξ και σε κρατάνε πάντα εκεί. Τα κουστούμια και αυτά ένα μαγικό ταξίδι σε μια άλλη εποχή όμορφη, άγνωστη, παραμυθένια.

Για μένα ένα άρτιο εκτελεσμένο έργο με ερμηνείες, πρωτοεμφανιζόμενων αλλά και παλαιοτέρων ηθοποιών, καταπληκτικές! Επίσης αξιόλογη θα έπρεπε να τονίσω ήταν και η μουσική.

Η μικρή έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλλον έχω την εντύπωση ότι δεν θα ξανά δεχθεί να πάει σε παιδικό θέατρο .

Ήταν ένα απολαυστικό Σαββατόβραδο!

Λεπτομέρειες για την παράσταση μπορείτε να δείτε εδώ.

Στείλε σε φίλους

7 Σχόλια

  1. Πολύ ωραία η περιγραφή σας..Θα την προτείνατε σε παιδί 11 ετών;

    • Ναι, σίγουρα. Απλά λίγο πριν την παράσταση μπείτε στον κόπο να του εξηγήσετε μερικά πραγματάκια ως προς την υπόθεση για να μπορέσει να το παρακολουθήσει με μεγαλύτερη ευκολία.

  2. Πολύ ωραία όσα μας γράψατε, αλλά μπερδεύτηκα με το ´μικρή´…Η κόρη μου που μεγάλωσε και είναι 8 χρονών μπορεί να το δει το έργο? Ποια είναι η γνώμη σας?
    Να την χαίρεστε την μεγάλη κοπέλα σας! Πόσα περισσότερα πράγματα θα μπορείτε να κάνετε πλέον μαζί!

  3. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια νομίζω όμως ότι για οχτώ ετών δεν είναι η παράσταση από 11 χρονών και πάνω όμως μπορούν να την παρακολουθήσουν!

  4. Θεατρική έξοδος παρέα με το παιδί σου…αξία ανεκτίμητη!!!Να την χαίρεστε την κούκλα σας

Στείλε το σχόλιο σου