in

Απολαυστική παράσταση “Ο παπουτσωμένος γάτος” στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Ο παπουτσωμένος γάτος

Το θέατρο κούκλας της Ιρίνα Μπόικο , PEOPLE & PUPPETS’ SVIT έχει διανύσει μεγάλη πορεία πολλών χρόνων στη παιδική σκηνή και από το 2011 φιλοξενείται στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο παρουσιάζοντας παραστάσεις για τα μικρότερα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως θεατές στο θέατρο…

Εμείς οι γονείς ξέρουμε καλά ότι τα παιδιά χρειάζονται προσπάθεια ώστε να μάθουν να παρακολουθούν ακούραστα ολόκληρη παράσταση και το καλύτερο εναρκτήριο βήμα είναι αυτές οι παραστάσεις της Ιρίνα Μπόικο .

Το θέατρο έχει στο ενεργητικό του πολλές παραστάσεις με θέματα από τον κόσμο των γνωστών παραμυθιών ,όπως ο πινόκιο, ο λύκος και τα εφτά κατσικάκια, τα τρία γουρουνάκια, οι μουσική της Βρέμης  , αλλά και προσωπικές εμπνεύσεις της ίδιας της δημιουργού, όπως πέτα λούδα , το παντζαράκι, το πολύχρωμο παραμύθι .

mpoiko 2

Εμείς επιλέξαμε τον παπουτσωμένο γάτο , μια πρωτότυπη εκδοχή του κλασικού παραμυθιού του Σαρλ Περώ, όπου τα παιδιά φοράνε κοστούμια και ντύνονται λαγουδάκια, γεωργοί, προβατάκια για να βοηθήσουν την εξέλιξη της ιστορίας. Ο χειρισμός των κουκλών γίνεται από δύο ηθοποιούς, μια εκ των οποίων είναι η ίδια η Ιρίνα.

Το θεατρικό παιχνίδι πάνω στη σκηνή βοηθάει τους μικρούς θεατές να εξοικειωθούν με την θεατρική ατμόσφαιρα και ζωντανεύει περισσότερο το παραμύθι. Το μήνυμα της ιστορίας το ξέρετε! Αισιοδοξία, θέληση , τύχη και αγώνα στη ζωή.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στο χώρο γίνονται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια, κυρία Αλίκη Πήτερσον. Ο χώρος υποδοχής είναι ευχάριστος, ζεστός και καλόγουστος, όπου τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν άνετα και οι γονείς να απολαύσουν το καφέ τους προσφερόμενο από το φιλόξενο χώρο!

Είναι πολύ όμορφο που τέτοιες δουλειές εκτιμώνται από το κοινό και γίνονται αγαπητές ! Φεύγοντας πήραμε και το δωράκι μας για ανάμνηση!

Ένα ακόμα θετικό είναι ότι βρίσκεται ένα βήμα από το σταθμό Θησείο, πίσω από το μικρό εκκλησάκι των αγίων Ασωμάτων.

Αναλυτικά οι παραστάσεις έχουν ως εξής :

Παραστάσεις Σαββάτου

Πολύχρωμο παραμύθι, στις 11.15

Ο παπουτσωμένος γάτος , στις 12.15

Πινόκιο , η χώρα της ευτυχίας, στις 17.30

Παραστάσεις Κυριακής

Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκια, στις 11.00

Τα τρία γουρουνάκια, στις 12.15

Πέτα, λούδα  , στις 17.30

Τιμή εισιτηρίου :  8 ευρώ

Διεύθυνση – χώρος τέχνης ασωμάτων  :

Oδός Αγίων Ασωμάτων 6,Θησείο

Τηλέφωνο επικοινωνίας:    211 800 98 38   &  6973631659

www.xorostexnisasomaton.gr

www.irinaboikotheatre.blogspot.gr

[av_google_map height=’400px’ zoom=’16’ saturation=” hue=” zoom_control=’aviaTBzoom_control’]
[av_gmap_location address=’Αγίων Ασωμάτων 6,Θησείο’ city=’ΑΘΗΝΑ’ country=’ΕΛΛΑΔΑ’ long=’23.72092520000001′ lat=’37.9781757′ marker=” imagesize=’40’][/av_gmap_location]

[/av_google_map]

            

 

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

Αφήστε μια απάντηση

“Η Οδύσσεια” της Κάρμεν Ρουγγέρη

Εντυπώσεις “ZEBΡΑ ΠΥΤΖΑΜΑ” από mia