in

Ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή Lice Free Set από τη FREZYDERM

Απαλλαγείτε από τις ψείρες εύκολα και με ασφάλεια με τη βοήθεια της FREZYDERM!

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει.  Έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας και είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες!

Όλα τα παιδιά υποδέχονται το φθινόπωρο με όρεξη για πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις με εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα.

Μαζί με την επιστροφή στα σχολεία, όμως, επιστρέφουν κάθε χρόνο και οι «συνήθεις ενοχλητικοί ακάλεστοι επισκέπτες» στα παιδικά κεφαλάκια που σα στόχο έχουν να δημιουργήσουν αναστάτωση στα παιδιά, αλλά και στους γονείς.

Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, ας προετοιμαστούμε από νωρίς. Μαζί με τα σχολικά είδη ας προμηθευτούμε και τα κατάλληλα αντιφθειρικά προϊόντα ώστε να δράσουμε άμεσα στη περίπτωση που καταφέρουν οι ψείρες να περάσουν την πόρτα μας, αλλά και για καθημερινή πρόληψη όλο το χρόνο.

Η Frezyderm, θέλοντας να ανακουφίσει άμεσα και με ασφάλεια  τους μικρούς μας φίλους, που δέχτηκαν τους απρόκλητους επισκέπτες προτείνει την ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή  Lice Free Set με φυτικά συστατικά. Τo Lice Free Set, απομακρύνει άμεσα τις ψείρες από το κεφαλάκι των παιδιών με φυσικό τρόπο. Η αγωγή είναι απόλυτα ασφαλής για την ευαίσθητη επιδερμίδα της κεφαλής των παιδιών, καθώς δεν περιέχονται τοξικά βιοκτόνα, χημικά, συντηρητικά και Parabens. Η αγωγή αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας.

Τα τελευταία χρόνια η εκτεταμένη χρήση  αντιφθειρικών σκευασμάτων έχει οδηγήσει τις ψείρες στην ανάπτυξη μηχανισμών αντοχής στα διάφορα χημικά συστατικά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η δράση τους. Έχει παρατηρηθεί ότι οι ψείρες ακμάζουν σε ηλικίες από 3 έως και 12 ετών και ότι  τα παιδιά του Δημοτικού προσβάλλονται από φθειρίαση σε ποσοστό πάνω από 40% και κάθε παιδί μπορεί να ακολουθήσει ακόμα και 5 αγωγές το χρόνο. Η αποτελεσματικότητα, όμως, του Lice Free Set στηρίζεται στα αιθέρια έλαια από Tea Tree, Γεράνι και Λεβάντα και στο φυτικό εκχύλισμα εκχύλισμα Καλέντουλας και Acetum, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φυσικά ενεργά συστατικά του, αντιμετωπίζει και απομακρύνει τις ψείρες με φυσικό τρόπο.

Παράλληλα, το Lice Free Set καταπραΰνει το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και  προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμη και μετά το μπάνιο.
Με το Lice Free Set της Frezyderm το κεφαλάκι των παιδιών απαλλάσσεται από ψείρες αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Τέλος για καθημερινή πρόληψη και αποφυγή επιμόλυνσης η FREZYDERM προτείνει την καθημερινή εφαρμογή στα μαλλάκια της μαλακτικής λοσιόν πρόληψης Lice Rep, η οποία  τα περιποιείται και τα προστατεύει, απωθώντας τις φθείρες και προλαμβάνοντας την μετάδοση τους, με φυσικό τρόπο χωρίς χημικά πρόσθετα. Έτσι το παιχνίδι των μικρών φίλων ξεκινά άφοβα!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

4 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Ένας Δράκος στην κάλτσα μου

Πήγαμε στο Τρυγοπάτι!