Στείλε σε φίλους

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι μικροί εξερευνητές στη γειτονιά του Ήλιου στο Κέντρο Επισκεπτών Πεντέλης

3 votes, average: 1,00 out of 1 (3 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Οι μικροί εξερευνητές στη γειτονιά του Ήλιου στο Κέντρο Επισκεπτών Πεντέλης

Οι μικροί εξερευνητές στη γειτονιά του Ήλιου!

Tο Κέντρο Επισκεπτών Πεντέλης του ΕΑΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ξεναγήσεων σε μαθητές Δημοτικού και μετά το πέρας του ακαδημαϊκού έτους. Οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα εκτεταμένων ξεναγήσεων στο χώρο του Τηλεσκοπίου Newall στην Πεντέλη με τον τίτλο: Οι μικροί εξερευνητές στη γειτονιά του Ήλιου!
Κεντρικός άξονας των ξεναγήσεων αυτών είναι η παρατήρηση του Ήλιου μέσω ηλιακού Τηλεσκοπίου και παράλληλα η κατανόηση από τους μαθητές του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια στα οποία θα συμμετέχουν.


Οι εκπαιδευτικές εκτεταμένες ξεναγήσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 7 εως 11 ετών και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 9:00πμ εως τις 15:00μμ κατά το χρονικό διάστημα από 19 Ιουνίου εώς 23 Ιουνίου 2017.


Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2103490150 & 2103490160.

Στείλε σε φίλους

3 Σχόλια

  1. ενδιαφέρον

  2. Xα, ο πιο ρεαλιστικός τρόπος να βρεθείς στ’ αστέρια!

  3. Μακάρι να γινόντουσαν και τα απογεύματα αυτές οι ξεναγήσεις.Το πρωί εμείς δουλεύουμε και τα παιδιά θα είναι στο summer camp του Δήμου μας!!!

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ονειρικά διακοσμητικά για το δωμάτιο των μικρών μας !

Καλημέρα σε όλους. Μένουμε στη Ν.Ερυθραία και η βόλτα στη Κηφισιά με τα καροτσάκια είναι must προκειμένου να πάρει όλη...

Close