Στείλε σε φίλους

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

Οι Αισώπου … φίλοι στη φύση

19 votes, average: 1,00 out of 1 (19 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Οι Αισώπου … φίλοι στη φύση

Το Σάββατο 30/06/2018 πήγαμε στον ανοιχτό χώρο του Αισθητικού Δάσους Υμηττού (δίπλα στη Μονή Καισαριανής) όπου σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών έγινε η παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρος Νότος “Αισώπου … φίλοι”.

Είναι «Αισώπου… φίλοι». Είναι φίλοι αγαπημένοι, καρδιακοί, ανταγωνιστικοί, και με φιλίες από τον κόσμο της φύσης και των ζώων. Είναι μια σύγχρονη ματιά στους μύθους του Αισώπου. Είναι μία διαδραστική παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος, με ζωντανή μουσική, δράση, θεατρικά παιχνίδια και ξεκαρδιστικά παθήματα.

Με καμώματα και ιστορίες από τους μύθους «Οι δύο φίλοι και η αρκούδα», «O ψεύτης βοσκός», «Η αλεπού και τα σταφύλια», «Το λιοντάρι και το ποντίκι». Η παράσταση «Αισώπου… φίλοι», σε σκηνοθεσία του Τάσου Ράτζου και μουσική επιμέλεια του Πέτρου Δαμουλή, είναι γεμάτη χιούμορ, ανατροπές και πρωτότυπο θεατρικό παιχνίδι.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και συμμετείχαν στη παράσταση έμπαιναν στην κάθε ιστορία, για να την αλλάξουν με τις ιδέες και τις σκέψεις τους. Το πιο ωραίο ήταν ο χώρος στον οποίο έγινε η παράσταση, μέσα στη φύση.

Συγχαρητήρια για την τόσο καλή δουλειά!!!!
Ευχαριστούμε πολύ Elamazi!!!

Στείλε σε φίλους

10 Σχόλια

  1. Ωραια

  2. Πολυ ωραία!!!

  3. Βρίσκω την ιδέα της παράστασης στην φύση εξαιρετική και ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι!! Εμείς δεν έχουμε καταφέρει να δούμε την συγκεκριμένη παράσταση, αλλά νομίζω θα συνεχιστεί και του χρόνου οπότε θα επιδιώξουμε να την δούμε.

  4. Πολυ ωραιες ιδεες που υλοποιουνται….

  5. Μεχρι ποτε ειναι? Φαινεται εξαιρετικη

  6. Νομίζω ότι ήταν μία παράσταση στις 30/06/2018 δεν ξέρω αν θα γίνει ξανά κάποια στιγμή. Θα συνεχιστεί και του χρόνου στο θέατρο Σταθμός.

  7. Ωραια

  8. Πολύ ωραία! Μπράβο!

  9. Η συγκεκριμένη ομάδα διακρίνεται για τις εξαιρετικές της ιδέες.

  10. πολυ ωραιες ιδεες

Στείλε το σχόλιο σου