Στείλε σε φίλους

ΕΝΗΛΙΚΩΝ / ΠΗΓΑΜΕ

“ΝΙΚΗ” – ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ

10 votes, average: 1,00 out of 1 (10 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

“ΝΙΚΗ” – ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ

Χάρη στο αγαπημένο μας ela mazi, το οποίο και πάλι ευχαριστώ θερμά, καταφέραμε να δούμε με τον σύζυγό μου αυτήν την μοναδική παράσταση. Έχοντας πια την πεποίθηση ότι στον Ελληνικό Κόσμο ότι και να δεις θα είναι εξαιρετικό, δεν δίστασα στιγμή λόγω της μεγάλης διάρκειας του έργου. Επιβεβαιώνω δε και εγώ ότι δεν θα κουραστείτε γιατί η αφήγηση “ρέει” και τα γεγονότα ακολουθούν το ένα το άλλο.
Την μυθιστορηματική ζωή της Νίκης, μητέρας του συγγραφέα, αφηγείται μοναδικά η κ.Φιλαρέτη Κομνηνού, και μέσω της αφήγησης στην σκηνή ξεδιπλώνεται η ιστορία του τόπου μας για σχεδόν έναν αιώνα, αρχής γενομένης από την Μικρασιατική Καταστροφή.
Η παράσταση συνολικά ήταν εξαιρετική. Προσωπικά μου άρεσε η σκηνοθεσία και ξεχώρισα φυσικά την κ.Κομνηνού, η οποία με την κίνησή της και την αισθαντική φωνή της “γέμιζε” το θέατρο, την αγαπημένη κ. Μίρκα Παπακωνσταντίνου και την κ. Ευαγγελία Μουμούρη.
Ο στόχος μου για το φετινό Πάσχα είναι να διαβάσω και το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η παράσταση, όσοι δε προλάβετε, μην χάσετε την παράσταση, δεν θα το μετανιώσετε!

Στείλε σε φίλους

10 Σχόλια

 1. Συμφωνώ απόλυτα!

 2. Μου άρεσε η παράσταση, δε βρήκα όμως κατάλληλη την επιλογή του Μάινα για το συγκεκριμένο ρόλο.

  • Θα συμφωνήσω μαζί σας, ενώ ο κ. Μάινας είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Σε όποια παράσταση παρακολούθησα φέτος έβρισκα λάθος την επιλογή του άνδρα πρωταγωνιστή!

 3. Πραγμάτικά θυελλώδης ζωή και πολύ συγκινητική παράσταση.

 4. το είδαμε και εμείς υπέροχο

 5. Ελπίζω να προλαβουμε να την δούμε και εμείς

 6. πήγαμε και εμείς

 7. Υπέροχη παράσταση και παρόλη την διάρκεια της δεν μας κούρασε καθόλου!!

 8. Δεν μου άρεσε η παράσταση διότι στην προσπάθεια της να περιγράψει γεγονότα ενός αιώνα δεν προλαβαίνεις να κάνεις εναλλαγη συναισθημάτων .Αντί για θεατρική παράσταση μάλλον θα έπρεπε να γίνει τηλεοπτική μεταφορά. Άλλωστε μετά από τόσες ώρες παράστασης είσαι τόσο κουρασμένος που δεν συζητάς για τα μηνύματα του έργου …και είναι κρίμα γιατί έχει πολλά να συζητήσεις . Οι αξιόλογες ερμηνείες σώζουν κάπως την κατάσταση .

 9. Μια παράσταση ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!!! Είδαμε την παράσταση ‘ΝΙΚΗ’ και ευχαριστούμε πολύ το “έλα μαζί” για τις προσκλήσεις, όποιοι δεν την είδατε αξίζει να το προσπαθήσετε ανεπιφύλακτα!!!

Στείλε το σχόλιο σου