“ΝΙΚΗ” – ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ

Χάρη στο αγαπημένο μας ela mazi, το οποίο και πάλι ευχαριστώ θερμά, καταφέραμε να δούμε με τον σύζυγό μου αυτήν την μοναδική παράσταση. Έχοντας πια την πεποίθηση ότι στον Ελληνικό Κόσμο ότι και να δεις θα είναι εξαιρετικό, δεν δίστασα στιγμή λόγω της μεγάλης διάρκειας του έργου. Επιβεβαιώνω δε και εγώ ότι δεν θα κουραστείτε γιατί η αφήγηση “ρέει” και τα γεγονότα ακολουθούν το ένα το άλλο.
Την μυθιστορηματική ζωή της Νίκης, μητέρας του συγγραφέα, αφηγείται μοναδικά η κ.Φιλαρέτη Κομνηνού, και μέσω της αφήγησης στην σκηνή ξεδιπλώνεται η ιστορία του τόπου μας για σχεδόν έναν αιώνα, αρχής γενομένης από την Μικρασιατική Καταστροφή.
Η παράσταση συνολικά ήταν εξαιρετική. Προσωπικά μου άρεσε η σκηνοθεσία και ξεχώρισα φυσικά την κ.Κομνηνού, η οποία με την κίνησή της και την αισθαντική φωνή της “γέμιζε” το θέατρο, την αγαπημένη κ. Μίρκα Παπακωνσταντίνου και την κ. Ευαγγελία Μουμούρη.
Ο στόχος μου για το φετινό Πάσχα είναι να διαβάσω και το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η παράσταση, όσοι δε προλάβετε, μην χάσετε την παράσταση, δεν θα το μετανιώσετε!

8 σχόλια

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση