Μέσα σε ένα κατάμεστο θέατρο, παρακολουθήσαμε πρόσφατα την παράσταση Stand up comedy με τον Λάμπρο Φισφή με τίτλο «ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ + ΜΩΡΟ» και γελάσαμε πολύ! Αγγίζοντας διάφορα θέματα καθημερινά και μη, κυρίως από τη δική του ζωή, τα διακωμωδεί χωρίς να γίνεται χυδαίος ή βαρετός. Επικοινωνεί με το κοινό του, πειράζοντας όποιους επιδέχονται πειράγματα, χωρίς να γίνεται προσβλητικός. Επειδή τον έχω ξαναδεί στο παρελθόν, η συγκεκριμένη παράσταση είναι καινούρια.
Είναι ελάχιστα τα κοινά στοιχεία με παλαιότερες παραστάσεις του. Ήμασταν παρέα 7 ατόμων και περάσαμε όλοι υπέροχα! Στο τέλος, μετά από γέλιο μέχρι δακρύων, τα είδαμε όλα θετικά, όπως πιστεύω θα πρέπει να τα βλέπουμε στη ζωή μας!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις αυτού του τύπου της ψυχαγωγίας!
Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ
Ιπποκράτους 9, Αθήνα
210-3648303
Διάρκεια: 90 λεπτά (συν διάλειμμα)
Είσοδος: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)
Κάθε Κυριακή στις 21:00, έως τις 9 Απριλίου 2017 (επιβεβαιώστε τηλεφωνικά πριν πάτε, μήπως έχει αλλάξει κάτι και για διαθεσιμότητα εισιτηρίων)
Είναι εξαιρετικά ταλαντούχο και έξυπνο παιδί, τον γνωρίσαμε στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο θεωρούμε ότι του ταιριάζει απόλυτα αυτό που κάνει.
Είναι πραγματικά εκπληκτικός!
Δεν έχω δει ποτέ παράσταση αυτού του είδους και ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!