Στείλε σε φίλους

ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Νέα Μαθήματα στο International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

1 vote, average: 1,00 out of 1 (1 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Νέα Μαθήματα στο International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Το International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ξεκινά δυναμικά την επόμενη σχολική χρονιά προσθέτοντας στο πρόγραμμά του νέα μαθήματα έτσι ώστε να καλύπτει ακόμα μεγαλύτερο εύρος επιλογών και κατευθύνσεων.

Έτσι, λοιπόν, Business, French B και German B θα περιλαμβάνονται πλέον στον κατάλογο των προσφερόμενων μαθημάτων μαζί με Information Technology in a Global Society (ITGS), Music, Sports Exercise & Health Science, Computer Science, Modern Greek A: Language & Literature, English, Italian ab. Initio, Economics, History, Psychology, Biology, Chemistry, Physics, Mathematics, Mathematical Studies και Visual Arts.

Οι μαθητές ΙΒ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, σε ολιγομελή τμήματα και με έμπειρους εκπαιδευτικούς κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών, παρακολουθούν εξατομικευμένο πρόγραμμα σύμφωνα με τους προσωπικούς τους στόχους. Με τη βοήθεια των tutors και χάρη στα οργανωμένα study periods για την επίλυση των αποριών τους, ολοκληρώνουν τη φοίτησή τους με επιτυχία.

Παράλληλα, το University Placement Center του σχολείου προσφέρει πλήρη καθοδήγηση κατά την επιλογή πανεπιστημίων Ευρώπης, Αμερικής και Καναδά και την υποβολή των αιτήσεων.

Εκτός από τα καλοκαιρινά internships σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, πραγματοποιούνται ενημερωτικές συναντήσεις με σημαντικά βρετανικά και αμερικάνικα πανεπιστήμια στα Εκπαιδευτήρια Δούκα που συμπληρώνονται από εκπαιδευτική επίσκεψη σε γνωστά πανεπιστήμια στη Μεγάλη Βρετανία.

www.doukas.gr

Στείλε σε φίλους

1 Σχόλιο

  1. Ωραια

Στείλε το σχόλιο σου