Στείλε σε φίλους

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ SLIDER / ΠΗΓΑΜΕ

Μουσική και Φίλοι με τους BurgerProject

17 votes, average: 1,00 out of 1 (17 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Μουσική και Φίλοι με τους BurgerProject

Το ΠΟΡΤΑ υποδέχεται για πρώτη φορά τους μοναδικούς Burger Project, με την ´Ελεν Τρέλεν και τα υπέροχα ντραμς που παίζει!

Μια διαδραστική συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση. Ένα χιουμοριστικό, πολυ-πολιτισμικό ταξίδι, που φανερώνει στα παιδιά τον πλούτο της μουσικής και αναδεικνύει τη σημασία της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας.
Με όχημα τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους και πολλά μουσικοκινητικά παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους, καθώς αναζητούν μαζί με τους ήρωες ένα σπάνιο μουσικό όργανο, που ονομάζεται “παρεόφωνο”!

Ο Δόκτωρ Κορνίλιος, στην αναζήτηση ενός σπάνιου και αρχαίου μουσικού οργάνου που γιατρεύει την «ασθένεια της ξινίλας», αναθέτει στους BurgerProject τη δύσκολη αποστολή που τους στέλνει στα πέρατα του κόσμου. Στο ταξίδι γνωρίζουν πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και μουσικές μακρινών πολιτισμών και έρχονται αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις. Όμως, με την ομαδικότητα, τη μουσική και τη βοήθεια των παιδιών, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ανακαλύψουν το σπάνιο “παρεόφωνο”!

Στην παράσταση παιρνάνε τέλεια όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς.

Στείλε σε φίλους

9 Σχόλια

 1. Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους… Τέλεια!!!

 2. Σούπερ!!!

 3. Τέλεια!

 4. Υπεροχα

  • Ωραίο φαίνεται. Από ποια ηλικία το παρακολουθεί ένα παιδάκι ευχάριστα;

 5. Θα πάμε οπωσδήποτε, και οι γονείς έχουν ψυχή!!!

 6. κεφι γελιο μουσικη!
  δε χανεται!!!!!!

 7. εντυπωσιακό

 8. ωραίο φαίνεται

Στείλε το σχόλιο σου