in

«Μια φορά κι ένα τσουκάλι» από την Ελεύθερη θεατρική σπουδή στο θέατρο Ραντάρ (από 20/11)

mia-fora-ki-ena-tsoukali2

«Μοναδικό μα το χουν κι άλλοι…Αν αδειάσει γεμίζει πάλι!

Σαν αέρας περνά, νοστιμεύει ό,τι ακουμπά

φεύγει και ξαναγυρνά, με τον καιρό δεν χαλά…

Το όνομά του άλλο κάθε φορά… Το βλέπεις μόνο με τα μάτια κλειστά!»

Η ‹‹Ελεύθερη θεατρική σπουδή››  παρουσιάζει για την χειμερινή περίοδο 2016-2017 την παράσταση «Μια φορά κι ένα τσουκάλι»  της Ελένης Βαρελτζή στο θέατρο ‹‹ Ραντάρ ›› στον Αγ. Ιωάννη, από τις 20 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 για παιδιά από 3 ετών.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και συγγραφή της Ελένης Βαρελτζή.
Στίχοι /Μουσική (πρωτότυπων τραγουδιών): Χρύσα Καραΐσκου. Μουσική επιμέλεια: Ελένη Βαρελτζή, Χρύσα Καραΐσκου. Παίζουν: Ελένη Βαρελτζή, Δάφνη Μαρκάκη, Χρύσα Καραΐσκου. Μουσικά όργανα ζωντάνα: Κανονάκι, ακορντεόν, παραδοσιακά κρουστά

Το «Μια φορά κι ένα τσουκάλι»  είναι μια κεφάτη παράσταση φτιαγμένη απτα παραμύθια που λεγαν παλιά σιγοτραγουδώντας,πάνω από ένα τσουκάλι που άχνιζε…

Τρείς μαγείρισσες αποφασίζουν να φτιάξουν ένα γλυκό. Συγκεντρώνουν τα υλικά τους κι είναι έτοιμες να ξεκινήσουν όταν βρίσκουν το μαγικό βαζάκι! Το βαζάκι αυτό περιέχει ένα μαγικό συστατικό που κάνει τα πάντα πιο νόστιμα από ποτέ! Ξετυλίγονται ιστορίες με βασιλιάδες, άρχοντες , μαγείρισσες, έμπορους που είχαν αυτό το βαζάκι.. Τα παραμύθια ζωντανεύουν χρησιμοποιώντας μόνο υλικά και αντικείμενα που συναντάμε σε μια κουζίνα και πασπαλίζονται με το μυστικό συστατικό . Σερβίρονται απ’ ευθείας απ το τσουκάλι πάντα με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και τη συμμετοχή των παιδιών.

Μια παράσταση που ζωντανεύει τεντζερέδες, κουτάλες και πιρούνες. Μπαχαρικά και υλικά που χορεύουν!

Θέατρο RADAR , Πυθέου 93 /Σταθμός Μετρό «Άγιος Ιωάννης» / Πλατεία Αγίου Ιωάννη

Παίζεται κάθε Κυριακή στις 12.00  (Έναρξη στις 20/11/16)

Διάρκεια : 60’

Τιμή εισιτηρίου : 8 ευρώ.
Πολυτέκνων & άνεργων: 5 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων : 697 065 9272

Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή

τ.: 213 0098 698   κ.: 697 065 9272      fax:210 2816920,

www.elthesp.gr  /

Δυο λόγια για την ομάδα μας:

Η Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή είναι μια θεατρική ομάδα που ξεκίνησε το ταξίδι της το Σεπτέμβριο του 2011 με το έργο “Τέσσερις εποχές ή αλλιώς ένα παραμύθι για την αγάπη”. Παρουσιάζει τα έργα της σε χώρους εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, πολιτισμού και γενικά όπου υπάρχουν παιδιά μικρά και μεγάλα (… έως 99 ετών). Προσπαθεί πάντα να συνδυάζει το παιδαγωγικό στοιχείο με τη μαγεία του θεάτρου και της μουσικής.

Σαν ένα παιχνίδι!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

9 Comments

Leave a Reply
  1. σαν ιστορία ακούγεται πολλή ενδιαφέρουσα, τον χώρο δεν γνωρίζω και είμαι κάπως επιφυλακτική, γιατί έχω δει υπόγεια και αποθήκες να τα ονομάζουν θέατρα και να είναι απαράδεκτα….

  2. Μας αρέσει πολύ η μαγειρική. Θα θέλαμε να το δούμε αν και μας πέφτει κάπως μακριά, νομίζουμε ότι θα είναι πολύ ωραίο και κεφάτο και ό,τι πρέπει για να φάνε μετά τα “δύσκολα” στο φαγητό παιδάκια σαν το δικό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Πήγαμε οικογενειακώς “Μια βόλτα στο φεγγάρι”

Υπέροχη η Αριστέα Κοντραφούρη στον Τομ Τιριτόμ!