Μια βόλτα που αξίζει να πάτε: Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων

Την περασμένη Κυριακή επισκεφθήκαμε ένα μέρος το οποίο το σκεφτόμαστε ομολογουμένως πολύ καιρό. Αλλά όλο κάτι τύχαινε… έφτασε η ώρα του όμως και τελικά κανονίστηκε.

Να’ μαστε λοιπόν στο Μουσείο Αυτοκινήτων… ω ναι έχουμε και τέτοιο και μάλιστα πολύ κοντά μας, κέντρο πιο κέντρο δηλαδή δε γίνεται.

Τα αγόρια ήταν έτοιμα σαν από καιρό και περίμεναν πως και πως να δουν τα κίτρινα αλογάκια (χμ ferrari ναι βεβαίως βεβαίως) και τόσα άλλα, οπότε ενθουσιασμός σίγουρα δε μας έλειπε. Άλλωστε είναι ένα από τα βασικά συστατικά από μια επιτυχημένη βόλτα. Ως μαμά πήγα μαζί με τα αγόρια, γιατί όλοι μαζί πάμε στις βόλτες μας, αλλά δε πετούσα και τη σκούφια μου… αλλά ένα έχω να σας πω Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Σ Τ Η Κ Α!

Από την αρχή μέχρι το τέλος!

Αξίζει σίγουρα να ανεβείτε μέχρι των 3ο όροφο, που είναι η είσοδος του μουσείο, όχι με το ασανσέρ… αλλά επιλέγοντας τον περιστρεφόμενο δρόμο και να δείτε τα πρώτα εκθέματα. Σίγουρα όταν πάτε να παρακολουθήσετε την ξενάγηση, όπου το προσωπικό είναι ευγενέστατο & με γνώσεις έτοιμο να λύσει όποια απορία σας.

Η έκθεση ξεκινάει στον 4ο όροφο και με αυτοκίνητα αντίκες… έχετε μπροστά στα μάτια σας όλη την ιστορία του αυτοκινήτου. Και πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη η εξέλιξη, η καινοτομία και η τεχνολογία πόσο πολύ επηρέασαν αυτή την εφεύρεση κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Οπότε όποιο ενδοιασμό έχετε ακόμα και αν έχετε κορίτσια, θα το εκτιμήσουν και θα βρουν κάτι που θα τους αρέσει πολύ!

Μην μακρηγορούμε όμως… έχουμε κάνει φωτογραφικό “ρεπορτάζ” για να πάρετε μια ιδέα, αλλά το Μουσείο Αυτοκινήτου βρίσκεται Ιουλιανού 33-35 & Γ’ Σεπτεμβρίου και σας περιμένει!

Γιώργος – Ελευθερία

10 σχόλια
 1. Marinath
  marinath says:

  Θέλουμε από καιρό να πάμε αλλά δεν ξέρουμε αν ο χώρος είναι κατάλληλος για πεντάχρονο παιδάκι, φοβόμαστε μήπως η ξενάγηση είναι πολύ εξειδικευμένη και βαρεθεί παρότι τα αυτοκίνητα φαίνονται σίγουρα πολύ εντυπωσιακά. Αν έχει πάει κάποιος με τόσο μικρό παιδάκι, ας μας πει εντυπώσεις.

 2. Ioannazourou@yahoo.gr
  [email protected] says:

  Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

 3. Patousaki
  Patousaki says:

  Είναι πολυ ωραία έκθεση με αυτοκίνητα διαμάντια, πολυ μεγάλης αξίας τόσο λόγω παλαιότητας όσο και λόγω εταιρίας κατασκευής τους. Μια πολυ ωραία πρόταση για μικρούς κ μεγάλους ανεξαρτήτως φύλου.

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση