Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Μας συγκίνησε η « ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ » !

15 votes, average: 1,00 out of 1 (15 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Μας συγκίνησε η « ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ » !

Την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησα την εξαιρετική παράσταση « Φιλιώ Χαϊδεμένου» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μάκρης στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Πρόκειται για μία συγκλονιστική ερμηνεία της καταξιωμένης ηθοποιού Δέσποινας Μπεμπεδέλη, η οποία ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο τα βιώματα και τις προσωπικές μαρτυρίες της Μικρασιάτισσας Φιλιώς Χαϊδεμένου, η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 108 ετών. Η αφήγηση της ζωής της συγκλονιστική αλλά και μάθημα για τις επόμενες γενιές η δύναμη, η αγωνιστικότητα της, η θέληση της να ξεπεράσει τις αμέτρητες κακουχίες της ζωής και να ζήσει….και τα κατάφερε! Δεν είναι τυχαίο ότι η ηθοποιός μετά από 10 χρόνια απουσίας από τη θεατρική σκηνή επέστρεψε με αυτό το ρόλο-σταθμό.
Η παρουσία του ταλαντούχου μουσικού και ηθοποιού Ζαχαρία Καρούνη επί σκηνής με την εκπληκτική φωνή του θεωρώ ότι ολοκληρώνει αυτή την όμορφη θεατρική δουλειά, η οποία όσο λιτή και απέριττη είναι τόσο πιο πλήρης φαίνεται.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές ! Νιώθω πολύ τυχερή που παρακολούθησα την εν λόγω παράσταση! Άλλωστε το κατάμεστο θέατρο και το παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος είναι η απόδειξη των διθυραμβικών κριτικών που έχει αποσπάσει το έργο τους τελευταίους μήνες.

Στείλε σε φίλους

9 Σχόλια

 1. Μάθημα ζωής.

 2. Υπέροχη παράσταση!!

 3. Έχω διαβάσει τα κακυτερα γι αυτή την παράσταση.
  Εύχομαι κάποια στιγμή να τη δω….

 4. Ευτυχώς που κάνει και την καλοκαιρινή περιοδεία γιατί τον χειμώνα δεν μπόρεσα να την δω. Τώρα έκλεισα τα εισητήρια από μέσα Ιούλη για την παράσταση αρχές Σεπτέμβρη! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να την απολαύσω!!

 5. Είναι συναρπαστική η υπόθεση της παράστασης, οπότε και με τις καλές ερμηνείες απογειώνεται !!!

 6. Οι ιστορικές παραστάσεις είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά αλλά δυστυχώς και οι μεγάλοι λίγη ιστορία όταν δεν τη μαθαίνουν στο σχολείο.

 7. Υπέροχη παράσταση, έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

 8. Υπέροχη παράσταση!!!

 9. Έχω διαβάσει το βιβλίο και είναι συγκλονιστικό. Ήθελα πολύ να δω και την παράσταση αλλά το χειμώνα δεν τα κατάφερα. Μακάρι αν συνεχιστεί και φέτος να μπορέσω να πάω.

Στείλε το σχόλιο σου