Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Μας άρεσε πολύ η παράσταση “Μία φορά κι ένα τσουκάλι”

0 votes, average: 0,00 out of 1 (0 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Μας άρεσε πολύ η παράσταση “Μία φορά κι ένα τσουκάλι”
mia-fora-kiena-tsoukali-custom
Μία φορά κι ένα τσουκάλι!
Παρακολουθήσαμε την χαρούμενη και πολύ κεφάτη παράσταση που είχε αφηγήσεις από λαϊκά παραμύθια μέσα σε μία κουζίνα,  όπου πρωταγωνιστής είναι ένα βαζάκι το οποίο περιέχει ένα μαγικό συστατικό που κάνει τα πάντα πολύ νόστιμα και μέσα από  το οποίο φτιάχνεται μία λαχταριστή ιστορία που ζωντανεύει μέσα από την παραδοσιακή μουσική παράδοση και την μοναδική συμμετοχή των παιδιών.
Περάσαμε υπέροχα μικροί και μεγάλοι τραγουδώντας τα τραγούδια της παράστασης με την παρότρυνση των ηθοποιών και φύγαμε με πολύ όμορφα και χαρούμενα συναισθήματα. Θα σας ξεσηκώσει! Αξίζει να την δείτε!
Συγχαρητήρια στην σκηνοθέτιδα η οποία παίζει και στην παράσταση και στην υπέροχη ομάδα της!
 mia-fora-kiena-tsoukali-2-custom
 Ευχαριστούμε πολύ το ela mazi για την πρόσκληση !
(περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ)

Στείλε σε φίλους

7 Σχόλια

  1. polu oraio

  2. Μήπως μπορείτε να μας πείτε αν η παράσταση απευθύνεται σε παιδάκια μικρής ηλικίας (4-6 ετών) ή και σε μεγαλύτερα (7-9);Ευχαριστώ πολύ.

    • Πιστεύω ότι απευθύνεται σε όλες αυτές τις ηλικίες που αναφέρατε. Την ημέρα που πήγαμε ήταν παιδάκια έως 9 ετών και είδαμε ότι όλα πέρασαν καλά!

  3. φαίνεται απλή αλλά ενδιαφέρουσα παράσταση. Τα παραμύθια πάντα αρέσουν σε μικρπύς και μεγάλους. Νομίζω ότι θα πάμε κι εμείς!!!

  4. Πολύ ενδιαφέρον!

  5. Ωραία πρόταση θα το βάλουμε στο πρόγραμμα. .

  6. Θα πάμε οπωσδήποτε με την πρώτη ευκαιρία, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς έχει και το παραδοσιακό στοιχείο και είναι και ιδιαίτερα διαδραστική.

Στείλε το σχόλιο σου