Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Μέγας Αλέξανδρος και έκθεση Ice Age!

20 votes, average: 1,00 out of 1 (20 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Μέγας Αλέξανδρος και έκθεση Ice Age!

Χάρη στο αγαπημένο μας site είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία ολοκληρωμένη βόλτα το Σάββατο! Ευχαριστούμε πολύ για τις προσκλήσεις!!!

Η έκθεση Ice Age αν και μικρή σε έκταση πάντα θα γοητεύει τα παιδιά. Οι πληροφορίες που μαθαίνουν σε συνδυασμό με τον υπερβολικό όγκο που έχουν τα ζώα κεντρίζουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Το εισιτήριο πραγματικά λίγο ακριβό, αλλά πιστεύω ότι τα εκθέματα αποζημιώνουν.

Υπάρχει χώρος για να περάσουν τα μικρότερα παιδιά την ώρα τους ζωγραφίζοντας κάποια από αυτά τα ζώα ώστε να εξοικειωθούν με τα ζώα μιας τόσο μακρινής εποχής!

Ακόμα καλύτερα είναι άμα μπορείτε να συνδυάσετε την έκθεση με την παρακολούθηση μιας παράστασης ή ταινίας θόλου. Για όποιον ο Ελληνικός Κόσμος δεν είναι δίπλα του, θα είναι κουραστικό να πάει ως εκεί μόνο για την έκθεση.

Μετά την έκθεση κυριολεκτικά απολαύσαμε τον “Μέγα Αλέξανδρο”. Απίστευτη παράσταση που θα την ξαναβλέπαμε άνετα… Τα σκηνικά δεν είναι θεαματικά, αλλά με τη χρήση της βιντεοπροβολής δεν μειονεκτεί καθόλου η παράσταση! Η ιστορία είναι δοσμένη με τρόπο που εύκολα παρακολουθείται. Δίπλα μας καθόταν ένα αγοράκι πρώτης δημοτικού και παρόλο που δεν γνώριζε την ιστορία, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα κατανόησης – από τα σχόλια που έκανε στο διάλειμμα το συμπεραίνω.

Οι ηθοποιοί πολύ πετυχημένοι στο ρόλο τους μεταφέροντάς μας σε εκείνη την εποχή του φοβερού στρατηλάτη. Οι μονομαχίες επί της σκηνής έδιναν εγρήγορση και κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών θεατών.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η παράσταση δεν ενδείκνυται για παιδιά που δεν πηγαίνουν δημοτικό. Αδυνατούν να την παρακολουθήσουν και κάποια απλά ενοχλούν τους γύρω τους.

Ο “Μέγας Αλέξανδρος” αποτελεί μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε!!!

Στείλε σε φίλους

18 Σχόλια

 1. Συμφωνώ απόλυτα και με τις δύο κριτικές!!

 2. Ευχαριστούμε πολύ για τις προτάσεις σας και την τόσο αναλυτική κριτική!!

 3. Εποικοδομητική βόλτα!

 4. Είναι στα σχέδια μας!

 5. Θέλουμε να πάμε κι εμείς!

 6. Την είδαμε και εμείς σήμερα, δεν είναι για μικρά παιδιά αλλά που να το καταλάβουν οι γονείς???Απλά μας ενοχλούσαν.Η παράσταση παρόλα αυτά ήταν πολύ ωραία.

  • Δυστυχώς στις περισσότερες παραστάσεις αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα!

 7. Κανετε πολυ καλα που αναφετετε οτι δεν ειναι για μικρα παιδια προσχολικης ηλικιας γιατι σκοπευα να παω με τα αγορια μου που πανε στο νηπιαγωγειο…αλλα θα επιλεξω καλυτερα αλλη παρασταση που να ειναι καταλληλη για την ηλικια τους…δυστυχως στα θεατρα εχουν την ταση να λενε πως ολα ειναι για ολες τις ηλικιες ενω τις περισσοτερες φορες αυτο δεν ισχυει!

  • Είναι γεγονός και είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται και τα παιδιά και οι γονείς!!!

 8. Συμφωνούμε κι εμείς για τον Αλέξανδρο, μετανιώσαμε μόνο που δεν συνδυάσαμε, εφόσον βρισκόμασταν στον χώρο, να πάμε να δούμε έκθεση και ταινία για την εποχή των Παγετώνων. Φοβηθήκαμε ότι το παιδί θα κουραστεί από την πολλή πληροφορία αλλά δεν ξέραμε ότι έκθεση και ταινία έχουν τόσο μικρή διάρκεια.

  • Είναι παράσταση που άνετα κάποιος μπορεί να την ξαναδεί. Οπότε μπορείτε να τα συνδυάσετε άλλη φορά. Επίσης η έκθεση μπορεί εύκολα να συνδυαστεί και με την αντίστοιχη ταινία θόλου!

 9. Πιστεύετε ότι ειναι κατάλληλη για παιδι 6 ετών???

  • Αν στο παιδί αρέσει να παρακολουθεί παραστάσεις, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστεί. Πρέπει όμως να του πείτε μερικές πληροφορίες χωρίς να σταθείτε σε χρονολογίες και κουραστικές λεπτομέρειες. Τα παιδιά εξάλλου ενθουσιάζονται να μαθαίνουν καινούρια πράγματα αν τους τα παρουσιάσουμε με τον κατάλληλο τρόπο.

 10. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Πιστεύω ότι θα της αρέσει, δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο…

 11. Πήγαμε κι εμείς, αλλά ο μικρός ήθελε να φύγουμε στο διάλειμμα!

Στείλε το σχόλιο σου