Στείλε σε φίλους

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

“Κυριακή στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης” από την geogria

0 votes, average: 0,00 out of 1 (0 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα του Μουσείου Παιδικής Τέχνης  «Γλυπτά στη γειτονιά του Μουσείου Παιδικής Τέχνης» που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Έχουμε παρακολουθήσει πολλά εικαστικά μαθήματα  και μπορώ να πω ότι αυτό το μάθημα ήταν πολύ καλό. Καταρχήν έγινε σε εξωτερικό χώρο. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση  για το τι είναι άγαλμα, τι προτομή, τι ανδριάντας, τι σύμπλεγμα κλπ περιηγηθήκαμε σε εξωτερικούς χώρους ώσπου φτάσαμε στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Παλαιά Βουλή. Εκεί τα παιδιά μέσα από τις γνώσεις τους, την ενημέρωση από τις υπεύθυνες και τη φαντασία τους δούλεψαν  εικαστικά στο ερώτημα «Τι δείχνει το Κολοκοτρώνης;» που ήταν και ο τίτλος του μαθήματος. Διήρκεσε 2,5 ώρες και το κόστος  ήταν 8 ευρώ. Εξυπηρετεί πολύ ο σταθμός Σύνταγμα του μετρό.

Από τα καλύτερα εικαστικά μαθήματα που έχουμε πάει. Η 8χρονη κόρη μου ενθουσιάστηκε. Θα παρακολουθήσουμε και τα υπόλοιπα τρία. Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα γι’ αυτούς που ενδιαφέρονται για τα εικαστικά.

Στείλε σε φίλους

2 Σχόλια

  1. Μπηκα στο αντιστοιχο site. Παρα πολυ ενδιαφερον εργαστηρια!!! Σιγουρα θα το επισκεφθουμε!!

  2. Και μόνο από το τίτλο αντιλαμβάνοναι ότι το εργαστήριο ήταν πολύ διασκεδαστικό.

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Αττικό ζωολογικό πάρκο…. Ο απόλυτος προορισμός για κάθε οικογένεια” από την Aspa

Επισκεφτήκαμε τον ζωολογικό κήπο τον Νοέμβριο και τα παιδιά έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήδη ρωτάνε πότε θα ξαναπάμε. Τους υποσχεθήκαμε...

Close