Στείλε σε φίλους

ΘΕΑΤΡΟ

Καταπληκτική η παράσταση ”Πρίγκιπας και φτωχός”

29 votes, average: 1,00 out of 1 (29 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Καταπληκτική η παράσταση ”Πρίγκιπας και φτωχός”

Ένα φτωχό αγόρι και ένας πρίγκιπας που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, αλλάζουν θέσεις εξ αιτίας μιας παρεξήγησης και για λίγο καιρό ο ένας βιώνει τη ζωή του άλλου. Ο πρίγκιπας βγαίνει από το χρυσό κλουβί του και καταλαβαίνει τον πόνο και την αγωνία των φτωχών καθώς αναγκάζεται να ζήσει στα παλιά σφαγεία περιτριγυρισμένος από κάθε λογής ανθρώπους, ενώ ο φτωχός με το θάνατο του βασιλιά προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα στο βασίλειο για να βελτιώσει τη ζωή των πολλών.

Μια ιστορία για τη δικαιοσύνη, την κοινωνική ανισότητα, την αλληλεγγύη, την ελπίδα την πίστη αλλά και για τον παράγοντα τύχη στη ζωή.
Τα σκηνικά είναι απλά κάτι το οποίο βρήκαμε εύστοχο καθώς όλη μας η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί που έπρεπε, στους ηθοποιούς !!!
Δεν καταφέραμε να ξεχωρίσουμε κανέναν αφού όλοι τους ήταν εξαιρετικοί και μας ταξίδεψαν με τις φωνές τους !!!

Η παράσταση χαρακτηρίζεται από την γρήγορα ροή ,τις καταπληκτικές μελωδίες που συνοδεύονταν από ζωντανή μουσική και τους ηθοποιούς οι οποίοι πραγματικά ήταν ολοκληρωμένοι τόσο σκηνικά όσο και φωνητικά.
Μια καταπληκτική παράσταση που για εμάς ήταν η παράσταση της χρονιάς!!

Καλή θέαση σε όσους την επιλέξουν.

Στείλε σε φίλους

10 Σχόλια

 1. Πραγματικά η παράσταση της χρονιάς!!! Χωρίς πλούσια σκηνικά αλλά με πολύ κέφι και αστείρευτο ταλέντο μας εντυπωσίασαν με την ερμηνεία και τις φωνές τους.
  Μία παράσταση με γρήγορο ρυθμό και πολύ τραγούδι.

 2. Υπέροχη παράσταση, ευχαριστούμε πολύ για την κριτική..

 3. καταπληκτική παράσταση!!!είναι από αυτές τις παραστάσεις που μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη σου!!!Ευχαριστούμε για την όμορφη κριτική

 4. Δεν έχουμε πάει

 5. Πολύ ωραία παράσταση!!!

 6. Θα συμφωνήσω. Την είδαμε και εμείς δυο βδομάδες πριν και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Εξαιρετική. Μια παράσταση που μπορούσε να απολαύσει όλη η οικογένεια.

 7. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε αυτή την παράσταση!!!

 8. Ωραία παράσταση!!

 9. Τέλεια

 10. Δυστηχως δεν πηγαμε.

Στείλε το σχόλιο σου