Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Η ”Νίκη” είναι ένα έργο θαυμάσιο!!

7 votes, average: 1,00 out of 1 (7 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Η ”Νίκη” είναι ένα έργο θαυμάσιο!!

Την Τετάρτη είχαμε μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία παρακολουθώντας την ”Νίκη” σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο πανέμορφο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος”
Το έργο συνδυάζει το δραματικό με το εύθυμο και τη σκηνοθετική ευρηματικότητα σε γρήγορες εναλλαγές που δεν σε αφήνουν να κουραστείς. Οι δραματικές σκηνές, ακόμη και τα πτώματα, είχαν δύναμη και συγκινούσαν και σε μελαγχολούσαν, αλλά ερχόταν κάτι χαρούμενο, όπως το τραγούδι του Μάξιμου Μουμούρη που ξεχώρισε, που σήκωνε το βάρος. Η Μίρκσ Παπακωνσταντίνου κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του έργου. Η Γωγώ Μπρέμπου είναι εξαιρετική καθώς και ο Στέλιος Μάινας. Ο Μουμούρης επίσης με το κορίτσι που δεν θυμάμαι το όνομα της είναι δροσεροί και συγκινητικοί. Το κοριτσάκι εξάλλου, οι αδελφές και οι σύζυγοι, ιδίως ο υπουργός, οι ατάκες του εξόριστου αδελφού στο τέλος και ο τραγουδιστής στο πιάνο, και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί γενικά μας έδωσαν μια παράσταση που αξίζει να θυμόμαστε. Τέσσερις ώρες πέρασαν χωρίς να χάσουμε το ενδιαφέρον μας ένα λεπτό! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης!

Στείλε σε φίλους

5 Σχόλια

  1. Καταπληκτικό!

  2. Παρά τη μεγάλη της διάρκεια, δε μας κούρασε στο ελάχιστο.

  3. ωραία θα το δούμε!

  4. Θέλουμε και εμείς να το δούμε

  5. Το είδαμε, συμφωνούμε, είναι πολύ ωραίο και σίγουρα πολύ διαφορετικό από τις συνηθισμένες παραστάσεις. Η δε σκηνοθεσία του έργου είναι απίστευτη!

Στείλε το σχόλιο σου