in

Το αγάπησα!Το αγάπησα! ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

“Η μεγαλύτερη παιδική χαρά της Αττικής” από την Δήμητρα

Αυτή τη παιδική χαρά δεν την αλλάζουμε με τίποτα!! Έχετε ξαναδεί περιφραγμένη ,καλά συντηρημένη, τεράστια παιδική χαρά?

Βρίσκεται στα σύνορα των δήμων αχαρνών και άνω λιοσίων και συγκεκριμένα στον κόμβο των οδών Αχαρνών και Αιγαίου πελάγους του δήμου άνω λιοσίων.

Η έκταση του χώρου είναι περίπου 1,5 στρέμμα( πιθανόν μεγαλύτερη η έκτασή του) και υπάρχει περίφραξη με μεγάλα σιδερένια κάγκελα. Υπάρχει μόνο μια είσοδος( για την ασφάλεια των παιδιών) και διαθέτει τουαλέτες, οι οποίες δεν συντηρούνται και τόσο καλά ( ένα μειονέκτημα).

Υπάρχουν δραστηριότητες-εξοπλισμοί για κάθε ηλικία παιδιού, από τα χρονιάρικα μεχρι τα πολύ μεγαλυτερα…και ενώ τα πιτσιρικια θα τρέχουν σαν τρελά στις κούνιες, οι γονείς μπορούν να ξαποστάσουν στα παγκάκια, τα κιόσκια, τα τραπεζάκια με τις καρέκλες που υπάρχουν άφθονα στο μέρος.

Η παιδική χαρά ανοίγει στις 8.30 και κλείνει στις 9.30 κάθε μέρα. Μπορείτε να έχετε μαζί σας κολατσιό, ταπεράκια, ποτηράκια ,για εσάς που είστε πολύ οργανωμένοι. Όσοι ,όμως , δεν προλάβατε να ετοιμάσετε κατι από το σπίτι, τότε λειτουργεί καντίνα –δεν ξέρω γιατί δεν λειτουργούσε τη μέρα που πήγαμε- που έχει σχεδόν τα πάντα εντός του χώρου ή αν προτιμάτε, απέναντι ακριβώς υπάρχει φούρνος με όλα τα καλούδια!Εμείς συνήθως έχουμε το μαγικό σάκο, αγνά και σπιτικά.

Δεν έχω παρατηρήσει να έχει φύλακα μέσα ,αν και έχω δει πολλές φορές περιπολικό ιδιωτικής εταιρίας security ακριβώς στην είσοδο. Καλό θα ήταν να ρίχνετε αρκετές ματιές στα παιδάκια σας, αφου είναι πολύ, μα πολύ μεγάλος ο χώρος!!

Τα παιδιά σας σίγουρα θα το καταχαρούν!! Να έχετε μαζί σας καπελάκια
( δεν εχει πολλά δέντρα για να κρυφτούν) και δεύτερη αλλαξιά γιατι θα ιδρώσουν!

 

pic1pic2

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

13 Comments

Leave a Reply
  1. Έχουμε πάει πολλές φορές σ’ αυτήν την παιδική χαρά. Μας αρέσει πολύ γιατί οι κατασκευές που διαθέτει είναι πρωτότυπες και δεν βαριούνται τα παιδιά. Επίσης έχει και μερικά όργανα γυμναστικής για ενήλικες ( αν και την τελευταία φορά που πήγαμε είχε αρχίσει η φθορά τους). Τώρα που καλοκαίριασε η κατάλληλη ώρα είναι αργά το απόγευμα γιατί εκεί που παίζουν τα παιδιά δεν έχει καθόλου δέντρα.

  2. Ζηλεύω τρελά λέμε. Δεν ξέρω πόσο καινούργια είναι η παιδική χαρά, μπράβο όμως στο δήμο και στους φιλοξενούμενους που τη διατηρούν στην άριστη κατάσταση που δείχνουν οι φωτογραφίες.

  3. κι απ οτι βλεπω ξεκαθαροι οι χωροι παιχνιδιου, οχι το ενα παιχνιδι πανω στο αλλο! και με προστατευτικα απο κατω! πολυ ωραια πραγματικα!
    ε!σιγουρα δεν την αλλαζετε αυτη την παιδικη χαρα!
    κριμα που ναι μακρια μας!

  4. Έλεγα μήπως πηγαίναμε να την επισκεφτούμε σήμερα αργά το απόγευμα…Τα παιχνίδια φαίνονται πρωτότυπα!!!Πραγματικά εντυπωσιακός χώρος, μόνο που θα έπρεπε να έχει προβλεφτεί η φύτευση δέντρων για την δημιουργία καλύτερης ατμόσφαιρας…

Αφήστε μια απάντηση

Επίσκεψη στο μουσειο φυσικης ιστοριας Γουλανδρή από την elenip

Αγαπημένοι μας elamazistas…