Στείλε σε φίλους

TO ELAMAZI ΠΑΕΙ ΒΟΡΕΙΑ

Η μεγαλύτερη γιορτή εκπαιδευτικής ρομποτικής στο Mediterranean Cosmos ( έως 29/4)

2 votes, average: 1,00 out of 1 (2 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Η μεγαλύτερη γιορτή εκπαιδευτικής ρομποτικής στο Mediterranean Cosmos ( έως 29/4)

Στο Mediterranean Cosmos, από 31/3 έως 29/4,   μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη γιορτή εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας, το FIRST LEGO® League Jr από το po0.

Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου, ηλικίας από 6 έως 9 ετών, μπορούν να γίνουν μέλη του FIRST LEGO® League Jr, κάνοντας αίτηση στο link https://goo.gl/pLR54f, και να συμμετάσχουν στο πρώτο Expo Event του FIRST LEGO® League Jr στην Ελλάδα, στο Mediterranean Cosmos.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0) θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στη φετινή πρόκληση του FIRST LEGO® League Jr με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών, σε μια ομάδα 3-6 παιδιών κατά τη διάρκεια τεσσάρων ξεχωριστών συναντήσεων στις 1, 7, 8 και 28 Απριλίου. Η προσπάθεια θα κορυφωθεί το Σάββατο 29 Απριλίου, με την παρουσίαση της δουλειάς της κάθε ομάδας.

Τα παιδιά θα προετοιμαστούν για τη φετινή θεματική σεζόν CREATURE CRAZE, στην οποία θα κατασκευάσουν, θα ερευνήσουν και θα ανακαλύψουν τη ζωή των μελισσών όπως και άλλων ζώων, με τη συμμετοχή τους και στα τέσσερα προκαθορισμένα εργαστήρια (1, 7, 8 και 28 Απριλίου).

Και επειδή η ρομποτική, η τεχνολογία, τα LEGO® και η ανακαλυπτική μάθηση είναι για όλους, το Mediterranean Cosmos δίνει ακόμα την ευκαιρία σε παιδιά άνω των 9 ετών και ενήλικες να επιμορφωθούν και να αποκτήσουν δεξιότητες σε σύγχρονα και καινοτόμα πεδία μέσα από 6 μοναδικά workshops στις 31 Μαρτίου και 1, 7, 8, 28 & 29 Απριλίου (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0).

Το φιλόδοξο εγχείρημα με το όνομα S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics – S.T.E.A.M.) yourself with FIRST LEGO® League, καταφέρνει και συνδυάζει τα πεδία αυτά σε μια λέξη, ή καλύτερα σε μια ιδέα. Σε ένα πρόγραμμα για όσους θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες και να γευτούν το μέλλον της μάθησης σε όλες της τις διαστάσεις.

Η συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια είναι ελεύθερη.

 

Στείλε σε φίλους

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
2 Απριλίου – Παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου

Το Σάββατο βρεθήκαμε στο βιβλιοπωλείο Ψυχογιός, στο πάρτι που διοργάνωσε με αφορμή την παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου που ήταν στις...

Close