Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ – ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Eίμασταν από τους τυχερούς που παρακολουθήσαμε αυτή την υπέροχη παράσταση έστω και στο παρα πέντε. Οπως όλοι εχουν πει η παράσταση ήταν φανταστική και ο γλάρος μας ενθουσίασε.Λίγο πολύ αυτά έχουν γραφτεί, θα ήθελα να μείνω σε ένα άλλο σημειο το οποίο μας αγγιξε. Πριν αρχίσει η παράσταση μας ενημέρωσαν ότι όποιος έχει πληρώσει εισιτήριο των 10 ευρώ (υπήρχαν προσκλήσεις και μειωμένα εισιτήρια) στο τέλος της παράστασης να παει να του μονογράψουν. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να το δώσουν σε μια οικογένεια που δεν εχει την οικονομική δυνατότητα να πάει θεάτρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν. Ο κόσμος χειροκροτούσε ενώ οι περισσότεροι είχαμε ανατριχιάσει. Είναι μια κίνηση που σε όσα θέατρα και αν εχω πάει δεν την εχω ξανασυναντήσει.Αξίζουν χίλια μπράβο και για την υπέροχη παράσταση αλλά και για αυτή την μοναδική τους κίνηση.

10 σχόλια
  1. GIARMADAO
    GIARMADAO says:

    πηγα πριν 4 χρονια περιπου με τον γιο μας (τοτε ηταν ηλικιας 4 ετων ).Δεν θα ξεχασω την ευγενεια των ανθρωπων ΑΛΛΑ και την ερμηνεια των ηθοποιων ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μια παρασταση με ποιοτητα και πολυ ομορφα μηνυματα …

  2. Ardo
    ardo says:

    Ημουν κι εγώ σε αυτή την προτελευταία παράσταση και όντως, ανατριχιάσαμε και συγκινηθήκαμε με την ανθρωπιά και την αληθινή αγάπη για την τέχνη, του θιασάρχη. Μπράβο για την υπέροχη πρωτοβουλία, ιδίως στις δυσκολες μέρες που περναμε όλοι λίγο πολύ.

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση