in

Εσύ τι πιστεύεις;

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από την Ευανθία και θα θέλαμε και την δική σου άποψη:

“Δοκίμασα να δω παραστάσεις που δεν γνώριζα τους ηθοποιούς και έμεινα πολύ ευχαριστημένη . Θεωρώ ότι το site σας προσφέρει και μια διαλογή-επιλογή παραστάσεων την οποία εμπιστεύτηκα και δεν απογοητεύτηκα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 5%. Συνήθως μας απογοητεύουν πολυδιαφημισμένες και μεγάλες παραγωγές.

Οι παραστάσεις της κας Κάρμεν Ρουγγέρη δεν χρειάζονται ούτε διαφήμιση ούτε εγγύηση ,διότι το θέατρο είναι γεμάτο συνέχεια και δεν έχουν λόγο να δώσουν δωρεάν προσκλήσεις . Νομίζω πως αυτό είναι και το ζητούμενο…να δοκιμάσουμε εμείς κάτι καινούριο για να κάνουμε ζωντανή διαφήμιση στα έργα που αξίζουν πραγματικά .

Δεν είναι χάσιμο χρόνου να δούμε κάτι καινούργιο διότι όπως και να το κάνεις τα παιδιά μας βρίσκονται μέσα στον πολιτισμό και την τέχνη , δεν χάνονται μέσα στις οθόνες των τάμπλετ και των υπολογιστών .

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να δοκιμάζω και μετά να βγάζω συμπεράσματα.”

 

Είστε ευχαριστημένοι από τις παραστάσεις που προβάλλονται στο ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ, ακόμα και εάν δεν είναι πολυδιαφημισμένες; Δοκιμάζετε “κάτι καινούριο”; Και με ποιους τρόπους προωθείτε τα παιδιά σας στον πολιτισμό και την τέχνη;

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δείτε όλες τις ομάδες συζητήσεις στο www.elamazi.gr/groups/

Ομάδα elamazi

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

13 Comments

Leave a Reply
  1. Πράγματι ότι παραστάσεις έχουμε δει μέσω του elamazi ήταν αξιόλογες! Επιπλέον, χάρη στο elamazi ενημερωθηκαμε κ επισκεφτηκαμε εκθέσεις σχετικές με την τεχνολογία κ τον πολιτισμό! Συνεχίστε την καλή δουλειά να μας ενημερώνετε κ να μας παροτρυνετε!

  2. Ενημερωνόμαστε με ακρίβεια και αντικειμενικότητα μέσω του σαιτ σας για όλες τις θεατρικές παραστάσεις είτε υπερπαραγωγές είτε όχι , εδώ και αρκετά χρόνια ..Προσωπικά ,σας ευχαριστώ για την προσπάθεια σας και την επιμονή σας να ΑΓΑΠΑΜΕ το θέατρο σε όλες του τις εκφάνσεις.

  3. κι εγώ συμφωνώ απόλυτα. Χάρη σε εσάς είδαμε παραστάσεις – μικρά διαμαντάκια”, οι οποίες δε διαφημίζονται γιατί αφενός δεν στηρίζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις αφετέρου δεν έχουν τρανταχτούς χορηγούς να τις ενισχύσουν. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω ποιοτικό θέατρο στο παιδί μου με ένα συμβολικό κόστος!!!

  4. Απόλυτο δίκιο έχει η Ευανθία. Χάρη στο elamazi φέτος κατάφερα να πάω την πενταμελή οικογένεια μου σε θεατρικές παραστάσεις και να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας με τα παιδιά μας, όλοι μαζί , να κάνουμε τις βόλτες μας και οι Κυριακές να γίνουν ανεκτίμητες! Και οι παραστάσεις που είδαμε εμείς τουλάχιστον, άξιζαν ,ήταν υπέροχες.
    Ευχαριστούμε.
    Προτάσεις για το μέλλον?Όσοι πηγαίνουν και σε άλλες δραστηριότητες, μουσεία, εκθέσεις κλπ να μας γράφουν τις εντυπώσεις τους γιατί μαθαίνουμε για κάποιες που ίσως δεν γνωρίζαμε ενώ οι προτάσεις τους μπορεί να μας γλυτώσουν από περιττή ταλαιπωρία.

  5. πόσο πολύ συμφωνούμε και σας ευχαριστούμε γιατί εξαιτίας σας έχουμε ενημερωθεί και επιλέξει να δούμε όμορφες παραστάσεις σε θέατρα που δεν είχαμε επισκεφτεί ποτέ και αξίζει να τα στηρίζεις

Αφήστε μια απάντηση

“Συρανό” την επόμενη θεατρική σεζόν από τον Ηλία Καρελλά!

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών με το ‘Allo ‘Allo δίπλα στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη