in ,

Εμείς ρωτάμε για το Club Agia Anna και εσείς απαντάτε!

γράφει η Δήμητρα Τσιαούση

Το ELAMAZI θέλησε να ανακρίνει και άλλο κόσμο για την παραμονή του στο Club Agia Anna και συνάντησε τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ, κάτοικο εξωτερικού που είχε την εμπειρία στην Αγία Άννα και απαντά στις ερωτήσεις μας για να πάρουν μια γεύση όσοι δεν έχουν ανακαλύψει την μαγεία του ακόμα! Θα σας λυθούν πολλές απορίες…

ELAMAZI – Πως μάθατε για το Club Agia Anna;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Αγγλία, αλλά κάποιοι φίλοι από Ελλάδα είναι θαμώνες εκεί. Όταν γυρίσαμε για το καλοκαίρι στην Ελλάδα, μας πρότειναν να περάσουμε παρέα σε σκηνή για δυο εβδομάδες και εμείς δεχτήκαμε την πρόκληση.

ELAMAZI – Τι σου έκανε εντύπωση ιδιαίτερα στο χώρο;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Αυτό που με εντυπωσίασε από την αρχή ήταν η καλή οργάνωση του χώρου. Σωστά δομημένες οι σκηνές περιμετρικά του χώρου και φουλ πρόγραμμα για όλους! Υπάρχουν ομάδες ψυχαγωγίας ξεχωριστά για έφηβους, μικρούς, μικρότερους και μεγάλους! Και όλα δουλεύουν όλη μέρα και όλη νύχτα σχεδόν…

ELAMAZI – Έκανες κάτι άλλο, συνδυαστικά με το Club Agia Anna;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Διακοπές για μένα σημαίνει εξερεύνηση του φυσικού πλούτου του μέρους που επισκέπτομαι και φυσικά απόλαυση των ανέσεων που παρέχονται. Πρέπει να τονίσω ότι η φιλοξενία μας στο Club Agia Anna ήταν άψογη! Εκτός του χώρου, βέβαια, πήγαμε εκδρομές όπως στους καταρράκτες του ΔΡΥΜΩΝΑ και την Μονή του Οσίου Δαυίδ. Είναι πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Club και χρειάζεται αυτοκίνητο για την μεταφορά. Μέσα στο Club υπάρχει η TREKKING HELLAS της Εύβοιας που αναλαμβάνει να σε ξεναγήσει τόσο σε άγνωστα μονοπάτια της Βόρειας Εύβοιας όσο και να σε εξιτάρει και να προκαλέσει τις δυνάμεις σου. Εμείς τα δοκιμάσαμε όλα και το προτείνω σε όσους επισκέπτονται το μέρος να ανακαλύπτουν τα φυσικά κάλλη!

ELAMAZI – Που επιλέξατε να μείνετε;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Εμείς από την αρχή επιλέξαμε την διαμονή σε δική μας σκηνή για 4 άτομα οικογενειακώς. Το μόνο που κοιτάξαμε είναι να βρούμε τη θέση που ταιριάζει στις ανάγκες και την οικογένειά μας. Οι νεότεροι – ελεύθεροι συνήθως μένουν στις πιο κοντινές θέσεις, ενώ οι οικογένειες πιο ψηλά. Έχουμε κάνει CAMP το χειμώνα στην Αγγλία άρα είχαμε εξοπλισμό μαζί μας και μπορώ να πω ότι η εμπειρία του καλοκαιριού δεν συγκρίνεται με τίποτα. Θάλασσα, πισίνα και ύπνος κάτω από τα δέντρα.

ELAMAZI – Η επιλογή της σκηνής ήταν σωστή επιλογή τελικά;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Τελικά ήταν καταπληκτική επιλογή, αφού το Club μας παρείχε πολλά πράγματα, όπως θέση κάτω από τα δέντρα, μεγάλες γούρνες για το πλύσιμο των ρούχων – μαγιό, καθαρά μαγειρεία για την παρασκευή και το ψήσιμο του φαγητού και όλα πεντακάθαρα.

ELAMAZI –  Τα βράδια πως κυλούσαν στο Club Agia Anna;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Η νύχτα στο Club ήταν ζωηρή και ξεσηκωτική! Υπάρχει το βραδινό Club με μουσική και πολύ κέφι και οι εκπλήξεις ήταν πολλές με βραδιές stand up comedy και παιχνίδια karaoke. Και τα παιδιά μαζί μας στο κέφι!

ELAMAZI – Το αγαπημένο σου παιχνίδι για ενήλικες;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Το αγαπημένο μου ήταν οι καρπουζομαχίες που κυριολεκτικά πνιγήκαμε στο καρπούζι. Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά περάσαμε ζωντανά και κάναμε νέες παρέες! Νομίζω ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι γίνεσαι και εσύ παιδί και η ομάδα προκαλεί κάθε άτομο να συμμετέχει και να γίνει μια ομάδα.

ELAMAZI – Το φαγητό στο εστιατόριο πώς θα το βαθμολογούσατε; Υπήρχε ποικιλία;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Το φαγητό ήταν αρκετά καλό! Το πρωινό και το βραδινό μας το παίρναμε στη σκηνή μας, μιας και είχαμε τραπέζια και καλές καρέκλες, ενώ το μεσημεριανό μας το τρώγαμε στο εστιατόριο. Ορισμένες φορές μαγειρεύαμε εκεί με δικά μας σκεύη, αλλά δεν το προτιμήσαμε τόσο λόγω χαλάρωσης!

(Περισσότερα για το Club Agia Anna εδώ)

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

10 Comments

Leave a Reply
  1. Το έχω επισκεφθεί πριν πολλά-πολλά χρόνια, πολύ πριν αρχίσουν όλες αυτές οι δραστηριότητες και κάθε χρόνο που διαβάζω τις εμπειρίες σας θέλω να ξαναπάω. Να δω πότε θα τα καταφέρω! Να περνάτε τέλεια!

  2. Πολύ όμορφο μέρος έχουμε πάει στην Αγία Άννα και στην γύρω περιοχή Ροβιές, Λίμνη , Ηλια αλλά δεν έχουμε μείνει στο Club Agia Anna πρέπει να το επισκεπτούμε από όλα αυτά που έχετε περιγράψει πρέπει να είναι φανταστικά .

Αφήστε μια απάντηση

Το ΙΜΕ συμμετέχει στην παροχή βοήθειας για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Εμείς ρωτάμε για το CLUB AGIA ANNA και εσείς απαντάτε!