in , ,

Εμείς ρωτάμε για το CLUB AGIA ANNA και εσείς απαντάτε!

της Δήμητρας Τσιαούση

Επιστρέφουμε με τις γνωστές συνεντεύξεις μας προς προηγούμενους επισκέπτες του CLUB AGIA ANNA για να μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες για την επιτυχία του χώρου και την εμπιστοσύνη του κόσμου προς αυτό. Και ο λόγος είναι προφανής…ακόμα κι αν δεν μας πιστεύετε για την ξεχωριστή εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια, η γνώμη του «κοινού», η δική σας ματιά είναι πιο δυνατή και υπολογίσιμη! Επόμενη παρέα μας η Ελένη, φανατική θαμώνας του CLUB και αναγνώστρια του elamazi.

elamazi-Πώς μάθατε για το CLUB AGIA ANNA ?

Την πρώτη φορά το ακούσαμε από το elamazi.

elamazi-Πόσες φορές έχετε αφιερώσει τις οικογενειακές σας διακοπές στο CLUB AGIA ANNA;

Τα τελευταία 6 χρόνια πάμε μόνο CLUB AGIA ANNA και κάποιες χρονιές καταφέραμε να πάμε και 2 φορές, τον Ιούνιο και Αύγουστο, ενώ φέτος πάλι ανυπομονούμε να ξαναπάμε!

elamazi-Ποιο είδος διαμονής διαλέξατε? Ηταν σωστή επιλογή τελικά?

Έχουμε μείνει σε bungalow τον Ιούνιο και σε δική μας σκηνή τον Αύγουστο ,αλλά μας κέρδισε η σκηνή!! Ήταν η καλύτερη επιλογή !!

elamazi-Ο χώρος διανυκτέρευσης ήταν κατάλληλος για τα παιδιά σας;

Ναι, και στις δυο περιπτώσεις δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ,αφού η μικρη μας προτιμάει τη σκηνή…

elamazi-Σε σχέση με την ηλικία του παιδιού σας τι επιλογές είχατε ως προς την απασχόλησή του καθ όλη την ημέρα? Βαρέθηκαν καθόλου?

Πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια στο κάστρο και την πισίνα ,κάποια αθλήματα, ομαδικά παιχνίδια κλπ. Με την απίστευτη ομάδα που απασχολεί τα παιδιά. Αν μπορούσα να έβαζα 10 αστέρια, θα τα έβαζα. Σχεδόν non-stop από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ανά πάσα ώρα και στιγμή τα παιδιά μπορούν να κάνουν κάτι, είτε δραστηριότητα, είτε δημιουργική απασχόληση, είτε απλά οργανωμένο ομαδικό παιχνίδι και τα έχουν χωρίσει ανα ηλικία .Το βράδυ  ταινία σε γιγαντο οθόνη ,κάποιες μέρες κουκλοθέατρο ,θεατρική παράσταση ή Καραγκιόζης και στην παραλία όπου μπορούμε να ανάψουμε και φωτιά και να βρεθούμε όλοι μαζί να τραγουδάμε το «είμαστε παρέα και περνάμε ωραία!!»

elamazi-Τι επιλογές για τους ενήλικες εκμεταλλευτήκατε εσείς?

Τι να πρωτοθυμηθω? Έχουμε κάνει σχεδόν ό,τι δραστηριότητα υπάρχει από aqua aerobic, zumpa, παιχνίδια με τους Ροβινσόνες, ομαδικά παιχνίδια με άλλους γονείς, εκδρομή στους καταρράκτες του Δρύμωνα, ταινίες το βραδυ, clubbing στο Peachy Peachy! Φέτος λέμε να πάμε και για trecking!!

elamazi-Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χώρου ?

Αναμφισβήτητα, η ομάδα των παιδιών του animation!!
Γενικότερα, επιλέγουμε και διαμορφώνουμε τις διακοπές μας με γνώμονα το πως περνάει η κόρη μας, αλλά και εμείς! Το Club Αγία Άννα είναι φοβερό μέρος για παιδιά, μας το έδειξε ο πιο ειλικρινής κριτής, το ίδιο το παιδί που δεν θέλει να πάει αλλού διακοπές, αλλά και εμείς που έχουμε κάνει τις δικές μας παρέες  και περνάμε υπέροχες, αλλά και ξέγνοιαστες διακοπές, γιατί είμαστε σε ένα χώρο που μπορεί να είναι η μικρή χωρίς την επίβλεψή μας και την ξέρουν όλα τα παιδιά του club ,που γνωριζόμαστε με όλους σχεδόν τους κατασκηνωτές που πάνε την ίδια περίοδο με εμάς, αλλά και με το προσωπικό. Υπάρχει θετική ενέργεια… λεμε μια «καλημερα» !

elamazi-Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στο χώρο?

Τα μόνα αρνητικά που θα έβρισκα είναι η συντήρηση κάποιων εγκαταστάσεων και οι τιμές στο εστιατόριο και το καφέ.

elamazi-Θα μας μεταφέρετε με δυο-τρεις λέξεις την εμπειρία σας στο CLUB AGIA ANNA ?

Το Club Αγία Άννα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Είναι μοναδικό στο είδος του.

(Περισσότερα για το Club Agia Anna εδώ)

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

9 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Εμείς ρωτάμε για το Club Agia Anna και εσείς απαντάτε!

Ο συγγραφέας του παραμυθιού “Βόλιος Εμβόλιος” Δρ Σπύρος Μαζάνης στην παρέα του elamazi