Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Εκπληκτική η πρεμιέρα του κλόουν Τοτό και του μάγου Dio!

13 votes, average: 1,00 out of 1 (13 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Εκπληκτική η πρεμιέρα του κλόουν Τοτό και του μάγου Dio!

Ένας κλόουν σε συνδυασμό με έναν μάγο είναι αδύνατο να μην εντυπωσιάσουν τα παιδιά κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους!

Η παράσταση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη που το καθένα κράταγε μία ώρα. Το πρώτο μέρος με τον κλόουν Τοτό διαδραματίστηκε στον εξωτερικό χώρο. Τα συνεχόμενα αστεία του κλόουν και η συμμετοχή των παιδιών ήταν ενδιαφέροντα. Η κόρη μας συμμετέχοντας πήρε ένα μπαλόνι βραχιόλι, ένα λουλούδι και ένα στέμμα. Τα παιδιά διασκέδαζαν απίστευτα με τα παιχνίδια του Τοτού και όλα πήραν δωράκι μπαλονοκατασκευές. Δεν είχε τύχει να παρακολουθήσουμε εκεί παράσταση στον εξωτερικό χώρο, αλλά ήταν πολύ ωραία και ο καιρός ιδανικός.

Η παράσταση του μάγου Dio ήταν μετά το διάλειμμα και έλαβε χώρα στο εσωτερικό θέατρο. Τα μαγικά του κόλπα απλά, αλλά στα μάτια των παιδιών φανταστικά, αφού δεν μπορούν να τα εξηγήσουν με τη λογική. Τα παιδιά συμμετείχαν και εδώ και όπως ήταν αναμενόμενο όλα ήθελαν να πάρουν μέρος. Έπαιρνε παιδάκια από τις πρώτες σειρές, αλλά ευτυχώς στο τέλος διάλεξε από τις πίσω και συμμετείχαμε στο μαγικό με το τραπέζι που αιωρούνταν. Ο ανιψιός μου που ήταν μαζί δεν είχε την τύχη να συμμετάσχει, αλλά ήταν εντυπωσιασμένος από τα μαγικά κόλπα.

Η κόρη μας ευχαριστήθηκε πολύ την πρεμιέρα και έφυγε κατενθουσιασμένη, αφού είχε συμμετάσχει και στην παράσταση του κλόουν και του μάγου.

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την ευκαορία που μας δόθηκε να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα!!!

Στείλε σε φίλους

5 Σχόλια

  1. Ενδιαφέρον…

  2. Ήμασταν κι εμείς εκεί!

  3. Ο Τοτό είναι από τους πιο αστείους κλόουν που έχουμε δει. Ακόμα θυμάμαι τα γέλια που είχαμε κάνει σε κάποιο παιδικό πάρτι πριν από δύο μήνες.!!

  4. θέλουμε να πάμε και εμείς

  5. Ωραία πρόταση,θα τον δούμε στην πρώτη ευκαιρία!!

Στείλε το σχόλιο σου